Gospodin Savršeni

Goran uoči nove sezone 'Gospodina Savršenog' dao savjet nasljedniku: 'Budi spreman, prijatelju!'

Goran je dao savjet novom Gospodinu Savršenom, koji će ove jeseni tražiti svoju odabranicu u novoj sezoni popularnog showa

RTL TV
19.08.2019 14:31

Prvi hrvatski Gospodin Savršeni, karizmatični Goran Jurenec , koji je u prvoj sezoni istoimenog showaprvo odabrao kandidatkinju Ivu Runjanin , nakon neočekivanog preobrata, završio je u sretnoj vezi s Hanom Rodić (21).

Uoči druge sezone showa, u kojoj će novi Gospodin Savršeni tražiti onu pravu među 19 kandidatkinja, 'stari' mu je dao savjet koji bi mu mogao olakšati potragu za savršenom djevojkom.

Goran i Hana, par iz Gospodina Savršenog

"Preporučio bih mu da se potpuno posveti djevojkama. Kao prvo, jer to zaslužuju, a kao drugo, ne bi bilo fer da na to gleda kao na zezanciju ili igru. Neka se svaku večer povuče u miran kut i u glavi još jednom prođe cijeli dan, sve spojeve i događaje", rekao je Goran za 24 sata .


Nije ni curamalako...

Dodao je da novi Gospodin Savršeni mora biti svjestan kako je djevojkama teže nego njemu jer moraju živjeti s konkurencijom.

Goran Jurenec

"Zato, budi spreman, prijatelju", zaključio je Jurenec, koji s Hanom još nije uspio otići na 'pošteni' godišnji odmor jer su se oboje posvetili novim projektima.
Između ostaloga, oboje uskoro lansiraju parfeme.

Novusezonu showa 'Gospodin Savršeni' pratite ove jeseni na RTL-u i portalu RTL TV!