Za svaku pohvalu

Gospodin Savršeni krasio je više od 40 naslovnica diljem svijeta!

Goran Jurenec, kojeg ćemo uskoro pratiti u novom RTL-ovu showu, može se pohvaliti zavidnom kolekcijom naslovnica.

Image
Foto: Instagram
Press/ 5.11.2018. u 16:20

Atraktivni Hrvat iz Berlina nekada je profesionalno igrao košarku, ali je morao prekinuti  zbog ozljede da bi nakon toga odlučio postati osobni trener i baviti se modelingom te glumom, a uskoro ćemo ga pratiti u showu 'Gospodin Savršeni', gdje traži svoju srodnu dušu.

Zbog svojih interesa i nadasve primamljivog izgleda, Goran Jurenec nam je priznao kako je osvanuo na više od 40 naslovnica popularnog časopisa Men's Health.

„Kad sam imao 18 godina, ekipa na košarci uvijek je čitala Men's Health i rekao sam im kako ću i ja jedan dan biti na naslovnici. Svi su mi se smijali i zafrkavali me, a deset godina kasnije - to se i dogodilo“, izjavio je Jurenec koji ističe kako se isplati vjerovati u sebe i svoje snove.

Zanimljiva je činjenica da je Gospodin Savršeni krasio i naslovnicu hrvatskog Men's Heltha, što mu je bila velika čast te je priznao da mu je to ujedno i najdraža naslovnica.

Upravo se čita

Image
'ŠOKIRAN SAM'

Šef Odjela za sudsku medicinu KBC-a Split o obdukciji Matijanića: 'Šokiran sam! Bojim se da nije pravovaljana'

Osim u Hrvatskoj, na naslovnici su ga mogli vidjeti i u Njemačkoj, Portugalu, Španjolskoj, SAD-u i mnogim drugim zemljama diljem svijeta.

Gorana Jurenca pratite u showu 'Gospodin Savršeni' uskoro na RTL-u!

Press/ 5.11.2018. u 16:20

Više s weba

Pročitajte još

Image
KBC ljekopis

Što je Tramadol i kako ga koristiti

Više s weba