Gospodin Savršeni

Hana i Goran odjenuli najpoznatije kupaće kostime i pokazali da su najzgodniji hrvatski spasioci!

Reality par je ljetovanje stavio na čekanje dok ne riješi obaveze vezane uz nove projekte

RTL.hr
06.08.2019 12:30

I dok mnogi bezbrižno uživaju u ljetu, najpoznatiji reality par u Hrvatskoj - Hana Rodić i Goran Jurenec , malo su odgodili uživanje u morskim radostima kako bi se posvetili svojim poslovnim pothvatima, ali i utjelovili slavne likove iz još slavnije serije 'Baywatch' - C. J. i Mitcha Buchannona!

"Ako netko odluči napraviti hrvatsku verziju te popularne serije, znate tko će biti u glavnim ulogama", rekao je prvi Gospodin Savršeni za Jutarnji list , a njegova je ljubav otkrila kako seriju najviše pamti po zanosnoj Pameli.

Hana i Goran u zajedničkom intervjuu govore o planovima, svojojvezi i kako je vide u budućnosti te koliko im je važno mišljenje okoline o njima i svemu što rade. Ne smeta im razlika u godinama, kao ni to što trenutačno imaju vezu na daljinu jer priznaju kako svaki slobodan trenutak provode zajedno. Iako ne kriju da bi sad najradije uživali na nekoj prekrasnoj plaži, važno im je da prvo završe svoj zajednički projekt - parfeme koji su u završnoj fazi. Hanin se zove Perfect Rose by Hana, a Goranov The Gentleman by Goran Jurenec.

"Posao nam je na prvome mjestu, ljeto neće pobjeći", iskren je Goran, koji ne skriva da je oduševljen Haninim novim poprsjem i naglašava kako svoju Hanu podržava u svakoj njezinoj odluci, a kad je riječ o braku i djeci, iskreno priznaju kako još žele uživati kao par.

"To je nešto najljepše što par može dobiti. Oboje volimo djecu i vidimo to kao vrhunac zajedništva, ali ne treba brzati oko nečega tako velikog", rekao je Goran, a Hana dodala: Uskoro će nam godišnjica veze i napravit ćemo veliku proslavu."

A na pitanje kad je misli zaprositi, što je zanimalo i njegovu dragu, Goran je diplomatski odgovorio: "Hana je rekla da će mi reći kad bude spremna na taj korak."