Gospodin Savršeni

Hana o godišnjem i sunčanju u toplesu: 'Zašto ne? Često idem na skrivene plaže gdje nema nikoga'

U intervjuu za RTL TV Hana otkriva planove za godišnji sa svojim dragim

RTL.hr
09.08.2019 09:10

Hana Rodić i Goran Jurenec planirali su romantično krstarenje Jadranom, no planovi su im se malo promijenili izbog toga nimalo ne žale jer imaju vrlo dobar razlog što ostaju u Zagrebu.

Trebala sam već otići na ljetovanje, ali zbog promocije našeg novog projekta svi su dogovori pali u vodu, ipak nam je posao na prvome mjestu", rekla je Hana te dodala kako će Goran i ona ići na odmor kad završe s jednim velikim projektom na kojem skupa rade, a hoće li stići na Jadran ili će otići u egzotične krajeve -tek će odlučiti.


'Ljubiteljica sam kupaćih kostima i na tome nikad ne štedim'

Ja sam ona dosadna frendica koja, kada nađe dečka, ne odvaja se od njega pa je sigurno ova sezona rezervirana za nas dvoje. Prijateljice se neće naljutiti, sigurna sam, one me imaju u Zagrebu", kaže Hana iskreno te dodaje:Morali smo odgoditi krstarenje, kao što sam već ranije rekla, ali zato Maldivi ili Tajland zvuče kao dobra ideja ako ove godine zakasnimo na putovanje Jadranom."

Trebala sam već otići na ljetovanje, ali zbog promocije našeg novog projekta svi dogovori pali su u vodu

Reality zvijezda i influencerica otkrila nam je i kakav je njezin idealan kupaći kostim: Ljubiteljica sam kupaćih kostima i na tome nikad ne štedim. Kaduhvatim boju, uvijek se prebacim na jednodijelni kupaći jer mi je draži od bikinija", kaže.


'Preferiram pješčane plaže'

Kao velika ljubiteljica make upa Hana nam je otkrila šminka li se za plažu: Iskreno, inače se ne šminkam za plažu, osim ako se planiram fotografirati. Volim biti opuštena kadsam na godišnjem", kaže te otkriva što uvijek ima u svojoj torbi za plažu: Balzam za brzo tamnjenje na bazi mrkve!"

Ja sam ona dosadna frendica koja, kada nađe dečka, ne odvaja se od njega

Kad je na ljetovanju, voli mjesta na kojima nema puno ljudi. Preferiram pješčane plažesa što manje ljudi. Volim tamo provesti cijeli dan", objašnjava te otkriva što misli o sunčanju u toplesu. Zašto ne? Često idem na skrivene plaže gdje nema nikoga."