Gospodin Savršeni

Ispovijest Anezi iz 'Gospodina Savršenog': 'Našla sam se na nišanu pištolja u svom stanu'

Sudionica 'Big Brothera' i 'Gospodina Savršenog', karizmatična Anezi, ispričala je kako joj je osoba, kojoj nije htjela otkriti identitet niti kojeg je spola, napravila scenu kao iz psihološkog trilera

Press
12.06.2019 11:30

Anezi , bivša kandidatkinja posljednje sezone 'Big Brothera' i showa 'Gospodin Savršeni' , na svome vlogu 'Anezi Analizira' na YouTubeu podijelila je nevjerojatnu priču kako se našla pred uperenom cijevi pištolja.

Anezi

Anezi je započela priču kako je nakon jedne gaže stigla jako kasno u svoj stan koji je dijelila s dotičnom osobom. Kako je ključ bio u vratima, pokucala je. "Ta osoba otvorila mi je vrata krvavih očiju. Intuicija mi je govorila da je nešto nije u redu, ali mislila sam da se možda napušila ili tako nešto."

Drugo jutro netko joj je lupao po vratima. Ušla je ta osoba, unijela joj se u lice, pokazala da šuti i nabila pred lice papir na kojem je pisalo: U Big Brotheru smo, kamere su svuda oko nas. Ne možemo komunicirati, špijuni su oko nas". Anezi je toliko počela vikati na tu pa je otišla.

Anezi

Ali osjećala sam veliki nemir u tijelu i znala sam da nešto nije u redu", ispričala je Anezi te nastavila kako je pokušala ponovno zaspati te nakon otprilike sat vremena začula je pucanj .

Ja sam se toliko zgrčila u krevetu. Meni je kroz tijelo sve nešto prostrujalo 'Je***u mater, puca u stanu'. Kroz glavu mi je prošlo milijun pitanja, zašto bi ta osoba pucala u stanu, otkud joj pištolj, je li se ubila, gdje je pucala???"

Anezi

Nakon toga je, priča, izašla na hodnik i našla se ravno na nišanu ". Kad je osoba shvatila da je to Anezi, spustila je pištolj. Anezi je bilo jasno kako je osoba potpuno pukla" i počela psovati na nju. Ona ju je i dalje nastavila utišavati i uvjeravati da ih prate špijune te priznala kako je pucala kroz balkon na helikoptere.

Anezi je otkrila i otkrila da se i danas druži s tom osobom te da je nikad nije prijavila policiji jer joj nije htjela uništiti život.