Play ponuda
Play ponuda
GOSPODIN SAVRŠENI

Klara o golim snimkama iz showa 'Adam i Eva': 'Ne sramim se toga i sve bih ponovila'

Jedna od najsimpatičnijih kandidatkinja showa 'Gospodin Savršeni' Klara Perko svaki dan oduševljava gledatelje svojim iskrenim komentarima, a samo za rtl.hr osvrnula se i na sudjelovanje u njemačkom showu 'Adam i Eva' u kojem su natjecatelji potpuno goli te na zlobne komentare okoline

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 22.11.2018. u 11:45
Play ponuda

 „Show 'Adam i Eva' u kojem sam sudjelovala 2014. u potpunosti je promijenio moj život – i pozitivno i negativno. Pozitivno je to što sam vidjela koliko sam hrabra i psihički jaka, a negativno to što sam naljutila roditelje i obitelj. Ipak, takvi divni kakvi jesu, oprostili su mi jer je opraštanje najveća ljudska vrlina. Poslije snimanja izgubila sam neke nevažne ljude u svom životu i one koji mi očito i nisu bili pravi prijatelji. To je isto dobro jer su uz mene sada ostali samo oni koji znaju kako dišem i za njih bih sve napravila“, rekla je Klara koja za sebe otvoreno kaže da nije sramežljiva, no iskreno priznaje da je bila malo iznenađena tolikom osudom javnosti zbog tog showa.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Uložila sam puno rada, suza, putovanja, investirala u sebe samo kako bi došao trenutak da pokažem svojoj domovini, koja je toliko ružno govorila o meni, da sam talentirana i da mi jednostavno nisu ni dali priliku da me upoznaju nego su me odmah strpali u neke ladice“, kaže Klara koja radi u Njemačkoj kao agentica za nekretnine i fotomodel, no ne bi joj bio problem odseliti se zbog ljubavi i nada se kako će u showu 'Gospodin Savršeni' gledatelji uvidjeti da je ona puno više od „cure koja voli biti gola na televiziji“.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Očekujem da će ljudi upoznati pravu Klaru! Da je dio moje prošlosti to što sam gola nastupala u showu 'Adam i Eva' i da se ne sramim toga i sve bih ponovila. Svaka medalja ima dvije strane i ne bih danas bila tu gdje jesam da se taj show nije dogodio i da me nisu svi kritizirali. Zbog toga danas znam što želim od života – želim biti sretna i živjeti život punim plućima. Naravno, uz to želim i ljubav“, otkriva atraktivna Njemica čije komentare u showu 'Gospodin Savršeni' s nestrpljenjem iščekujemo.

Show 'Gospodin Savršeni' pratite od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

Umirovljenica Mirjana jako je pedantna i točna te obožava pjevanje: 'Poslije sam odustala, udala se, rodila...'

Play ponuda

Više s weba