Gospodin Savršeni

Klara Perko novim kandidatkinjama: 'Ne glumi, budi svoja. Budi seksi, karizmatična, duhovita i umiljata -...

Simpatična Hrvatica s njemačkom adresom kaže kako bi danas neke stvari napravila drukčije...

RTL.hr
24.08.2019 09:04

Uoči druge sezone showa 'Gospodin Savršeni', bivša natjecateljica Klara Perko , koja je gledatelje osvojila prirodnošću, neposrednošću i svojim duhovitim opaskama, ima nekoliko mudrih savjeta za cure koje će se od jeseni naći u njezinoj ulozi.


'Uči iz mojih pogrešaka'

Nemoj glumiti nešto što nisi zato što ćeš kad-tad morati pokazati svoje pravo lice. Budi svoja, onakva kakva jesi - to je tvoja najveća snaga", kaže Klara koja je nedavno posjetila Tursku, a uskoro planira obići rodno mjesto svojih roditelja, Hercegovinu. Ipak, najviše se veseli, kako sama kaže, velikom odmoru u studenome, kad planira otputovati u Meksiko.

Nemoj glumiti nešto što nisi zato što ćeš kad-tad moratipokazati svoje pravo lice!

Budi seksi, ali ne jeftina. Budi umiljata, budi mijau". Budi prirodna. Budi smiješna, duhovita. Karizmatična i šarmantna. Smij se i sama sebi jer to dosta govori o karakteru osobe, lijepo je kad se znaš šaliti na svoj račun. Nemoj samo pričati o drugim ljudima!" iskreno kaže simpatična Hrvatica s njemačkom adresom, koja s odmakom kaže kako bi danas neke stvari napravila drukčije.

Budi seksi, ali ne jeftina. Budi umiljata, budi mijau". Budi prirodna. Budi smiješna, duhovita...

Uči iz mojih pogrešaka. Trudi se od prve sekunde osvojiti srce Gospodina Savršenog jer sam se ja počela truditi tjedan dana prije finala. Da sam se trudila otpočetka, sigurno bih bila u top tri", zaključila je Klara, koja se ove jeseni neizmjerno veseli što će gledati novu sezonu popularne emisije.

Stoga ne propustite drugu sezonu 'Gospodina Savršenog' na RTL-u već ove jeseni!