Play ponuda
Play ponuda
ISKRENO

Kristina nakon ispadanja iz 'Gospodina Savršenog': 'Mislim da nije bio pošten prema meni jer su neke druge dj...

Iako je Kristina osjetila kemiju, Toni nije...

RTL.HR/ 13.4.2022. u 7:30
Play ponuda

Uoči sinoćnje ceremonije ruža Toni je odlučio na razgovor pozvati Kristinu, za koju smatra da ih vežu isključivo prijateljski osjećaji. "Već neko vrijeme me muči činjenica da se naš odnos pretvara u jedno divno prijateljstvo i moram provjeriti ima li tu nešto više“, kazao je Toni pa ga je Kristinin neočekivani odgovor iznenadio: "Osjećam kemiju između nas, ali vrlo sam oprezna s emocijama…"

Međutim, izgleda da njezin odgovor nije bio dovoljan za zgodnog neženju jer je na kraju ceremonije upravo Kristina ostala bez ruže. "Hvala ti na svemu, ti si jedna prekrasna cura i znaš da to mislim. Želim da svoju ljubav pronađeš izvan showa, siguran sam da te čeka", rekao joj je Toni koji nije osjetio ljubavne iskrice u njihovom odnosu, što je iznenadilo Kristinu.

"Nije donio dobru odluku, mislim da 70 do 80 posto djevojaka koje su ostale nisu tu zbog ljubavi. Mislim da nije bio u potpunosti pošten prema meni, jer su neke druge djevojke dobile priliku, a ja nisam", za kraj je priznala Kristina pa napustila show.

Što će donijeti novo jutro i koji ljubavni zapleti sutra čekaju Tonija – pogledajte u srijedu u novoj epizodi 'Gospodina Savršenog' od 21.20 sati na RTL-u!

Image

Gospodin Savršeni - nova sezona

reality
Hrvatska - 2022
Ponedjeljak - četvrtak u 21.20 sati
Voditelj
Antonija Blaće
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽELI IĆI

Kakva predivna gesta! Nikola je u 23 godine bio samo jedanput na moru, a Martina ga s obitelji pozvala k sebi u vikendicu

Play ponuda

Više s weba