Play ponuda
Play ponuda
GOSPODIN SAVRŠENI

Ksenija otkrila svoje stručno mišljenje: 'Neke su cure ovdje došle zbog nekog drugog razloga. Tako mi se čini...

Josipa je prošlog tjedna napokon dobila svoju priliku za spoj s Tonijem, a osim romantične šetnje, otvorila mu je dušu i dobila ružu.

RTL.HR/ 12.4.2022. u 13:30
Play ponuda

Idućeg jutra ispričala je Eli i Mariji kako joj je bilo. Ela je komentirala kako joj je drago zbog Josipe jer je ona jedna divna osoba. Maria je povukla pitanje jesu li možda druge cure shvatile da im je Josipa konkurencija jer je nakon povratka sa spoja Josipa dobila novu rundu kritika od Danijele i Ksenije.

Dok je Danijela ostala pri svom iskazujući zgražanje što je Josipa dobila ružu, a kuću su napustile, kako je rekla, kvalitetne osobe, Ksenija je promijenila mišljenje. 

Dok je bila na plaži s nekolicinom djevojaka, Danijela je rekla da je Josipa dobila ružu jer je opet ružila suze. No, Ksenija misli da to nije baš tako. "Ne, ja mislim da nije dobila... Jučer sam i ja bila malo bezobrazna, mislim da je čak i zaslužila ovu ružu. Bilo im je prelijepo, šetali su uz jezero, pričali su", rekla je Ksenija.

Danijela je curama rekla kako je Ksenija sarkastična, ali ona je i sama pojasnila kakav dojam o Josipi ima. 

"Kad ostane sam s Josipom, ona je jako pametna i inteligentna cura samo se ne zna  izdvojiti od svih njih unutra tako da ja mislim da je njemu bilo lijepo s njom", rekla je. 

Na plaži je nastavila braniti Josipu. "Ima ovdje mnogo više cura koje ne zaslužuju što su stigle do ovdje, a kamo li...", govorila je Ksenija kad ju je Amra prekinula pitanjem: "Jesam li ja jedna od njih?"

"Ne, skontam ja iza kamera koja ne zaslužuje ovu ružu, ali sve u svemu, tu smo gdje smo", rekla je Ksenija, koja već ima iskustva u reality showovima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Neke cure ovdje su došle iz nekog drugog razloga. Tako mi se čini za Paulinu i Janet, njih dvije se ovdje odvajaju od cijele priče oko Tonija", rekla je.

Pogledajte video!

Image

Gospodin Savršeni - nova sezona

reality
Hrvatska - 2022
Ponedjeljak - četvrtak u 21.20 sati
Voditelj
Antonija Blaće
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
lakše je u dvoje

'Ovo je moje najljepše dijete na svijetu': DJ Baki u pomoć pozvao prelijepu nećakinju

Play ponuda

Više s weba