Play ponuda
Play ponuda
GOSPODIN SAVRŠENI

Maria dobila priliku za spoj s Tonijem, on ima osjećaj da se vratio s intervjua: 'Očito je da između nas ima ...

Maria je bila najbolja u nogometu pa je dobila priliku za spoj s Tonijem.

RTL.HR/ 20.4.2022. u 19:15
Play ponuda

Nakon grupnog spoja djevojke su se u vilu vratile jako sretne uz komentare kako im je ovo bio najzabavniji dan i najbolji grupni spoj dosad.

Maria se za to vrijeme na spoju napokon počela otvarati Toniju te mu je rekla kako je spremna zbog ljubavi otići živjeti i u inozemstvo jer je već jednom to napravila. Toni je ostao šokiran kada je doznao da je Maria imala vezu od pet godina. Toni je s Marijom prošao sve teme o životu, ali i dalje se osjećao kao da je na nekom intervjuu.

„Ja se njoj sviđam i trudi se oko mene, a svejedno su ti zidovi i dalje tu. Očito je da između nas ima nešto i ne znam kako srušiti te zidove. Trudim se svim snagama“, rekao je Toni i odlučio joj dati ružu jer joj želi dati do znanja da je zainteresiran za nju, ali čeka da se još opusti. „

S moje strane postoji interes i što će se on više truditi to ću se ja više opuštati, što je bitan temelj za izgradnju budućeg odnosa“, zaključila je Maria. Djevojke su pretpostavile da je njezin spoj s Tonijem izgledao kao intervju i nije im baš jasno kako je ipak dobila ružu.

Pogledajte video!

Image

Gospodin Savršeni - nova sezona

reality
Hrvatska - 2022
Ponedjeljak - četvrtak u 21.20 sati
Voditelj
Antonija Blaće
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

Robert je instruktor polaganja za viličara, posvećen je obitelji i obožava roštilje: 'Sa 18 godina sam imao disco'

Play ponuda

Više s weba