Gospodin Savršeni

Nema opuštanja! Pred djevojkama je prvi grupni spoj i prilika da zadive Gospodina Savršenog

Iza nas je veliki dan, djevojke su upoznale Gospodina Savršenog i dobile svoje prve ruže, a neke su i napustile show pa stanarke u vili imaju dosta tema za analiziranje...

RTL.hr
22.03.2022 11:00

Na prvoj ceremoniji najviše negativne pozornosti privukla je uplakana Tamara, a čini seda su se nesuglasice nastavile i nakon gašenja kamera. Danijela, Amra i Olivera sjedile su u kuhinji i razgovarale o jučerašnjem danu, a ubrzo im se priključila i Kristina. Mislim da su djevojke koje su ispale bile najtiše. Ali opet, nas je jako puno i nismo sve iste da se možemo odmah u tom prvom dijelu iskazati", rekla je Olivera . Ostale djevojke komentirale su Tamarin konflikt s Oliverom, koji se nastavio i nakon koktel-partyja. Rekla sam joj da je seljanka i pritom ne mislim na ljude sa sela, nego na djevojku, odnosno ženu koja se ne zna ponašati i koja sebi malo previše uzima", objašnjavala je Tamara dok je Olivera smatrala kako ona treba imati poštovanja prema starijima, a ne glumiti da je najpametnija. Danijela i Olivera nastavile su objašnjavati Amri i Kristini kakve su to napetosti s Tamarom, a Danijela je u šali dodala: Malo nam ponestaje mira u kući, ali to su započele Olivera i Tamara tako da je od jutros zabava!"

Toni Šćulac, Gospodin Savršeni

Strasti u kući nisu se smirile, no sve se to može brzo promijeniti jer su djevojke dobile Tonijevu poruku i shvatile da idu na grupni spoj. Stankica je donijela muffine na kojima su bile fotografije djevojaka koje ostaju u vili, a na grupni spoj idu Maria , Matea , Danijela , Tamara , Olivera , Polina , Josipa i Dorotea .

Gospodin Savršeni, 2. epizoda

Tko će se najviše istaknuti u sportu, a tko u znanju te kome je pripala čast da dobije prvi spoj s Gospodinom Savršenim - ne propustite pogledati večeras od 21.20 sati u novoj epizodi 'Gospodina Savršenog' samo na RTL-u.