Play ponuda
Play ponuda
A sad... djevojke!

NEOBJAVLJENE SNIMKE - Polina nakon povratka: 'Mislim da će cure biti frustrirane na maks, jedva čekam to vid...

Podsjetimo, početkom tjedna Toni se susreo s Polinom, koja je ranije odbila ružu i otišla iz showa, ali Gospodin Savršeni odlučio joj je dati priliku da dođe natrag.

RTL.HR/ 23.4.2022. u 18:00
Play ponuda

Četvrti tjedan je iza nas, a situacija se dodatno zahuktava. Večeras će na vrućem stolcu sjediti Ksenija, Amra, Karolina, Sara, Danijela, Stankica, Polina i Maria, a posebno se komentirao Polinin povratak. 

Podsjetimo, početkom tjedna Toni se susreo s Polinom, koja je ranije odbila ružu i otišla iz showa, ali Gospodin Savršeni odlučio joj je dati priliku da dođe natrag. "Ja mislim da će cure biti frustrirane na maks, jedva čekam to vidjeti. 'Here I come, bitches!' Sretno, cure!", komentirala je Polina nakon što joj je Toni dao ružu za povratak. 

Na to ju je Antonija Blaće postavila direktno pitanje - zašto se vratila. "Prvenstveno, logično da je Toni u fokusu, da nije on ne bih se vratila. Jer zašto bih se vraćala u tu atmosferu s curama s kojima znam da ne bi odmah našle pravi jezik, drugog razloga zaista nije bilo", rekla je Polina, a Antonija joj je nadodala: "Osim malo napakostiti curama". 

"To je bio samo šlag na torti", priznala je. 

Pogledajte video!

Burnu epizodu sa žestokom raspravom showa 'A sad…djevojke!' gledajte odmah na PLAY Premiumu

*Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 400 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja. Zabranjeno je svako neovlašteno korištenje fotografija bez pismenog dopuštenja RTL Hrvatske.*

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

Robert je instruktor polaganja za viličara, posvećen je obitelji i obožava roštilje: 'Sa 18 godina sam imao disco'

Play ponuda

Više s weba