Gospodin Savršeni

Nikolina Dianežević stiže u 3. sezonu: 'Ja ću Gospodina Savršenog osvojiti svojim kulinarskim umijećem, a...

Treća sezona popularnog showa 'Gospodin Savršeni' uskoro počinje na RTL-u, a Nikolina je jedna od kandidatkinja koje ćemo gledati!

RTL.hr
16.03.2022 19:00

Nikolina Dianežević s pravom može reći da je pokreće akcija! Naime, ta 33-godišnjakinja nikada ne miruje; ona je kuharica, trenerica fitnessa, fotografkinja koja obožava putovanja, a velika joj je strast vožnja motorom. Uz to, bavi se jogom, voli meditirati, a često putuje u egzotične zemlje poput Tajlanda ili Indonezije. Nikolini ovo neće biti prvo iskustvo pred kamerama jer je 2013. sudjelovala u RTL-ovoj kulinarskoj emisiji'Tri, dva, jedan - peci!'u kojoj je došla do finalne epizode! Kad je o muškarcima riječ, kaže da nema svoj tip i da je neka osoba može osvojiti otvorenošću duha, iskrenošću, elokventnošću i šarmom te sličnim načinom razmišljanja i strašću za životom.

S Nikolinom smo u razgovarali u vili 'Gospodina Savršenog' , a ona nam je otkrila kakav je za nju Gospodin Savršeni , jesu joj bitnije fizičke ili intelektualne karakteristike, ali i kakva je sama kad je zaljubljena.

"Ja ću Gospodina Savršenog osvojiti svojim kulinarskim umijećem i možda otvorenim duhom, vidjet ćemo", rekla je s osmijehom na licu.

Prokomentirala je i što je za nju ljubav. "Kad ih morala reći što je za mene ljubav rekla bih da je to nesebično davanje, da je to potpuno prihvaćanje druge osobe onakve kakva je, da je to neprestano podupiranje... Nekako bih osjećaj ljubavi izjednačila s osjećam doma, mirna luka i da kad me zagrli da je sve dobro. Da se jednostavno osjećaš dobro."

A kad voli onda daje maksimum, ali i traži maksimum. "Kad sam zaljubljena napravila bih sve za tu drugu osobu, jer sam totalno 'giver' i stvarno slušam sve te male 'hintove' koje inače ne bih, trudim se udovoljiti puno, trudim se jako biti tu za tu osobu... Kad se zaljubljena puno dajem, puno i tražim nazad, ali mislim da bi tako svaka veza trebala izgledati!"

Naposljetku, otkrila je i kakav je za nju savršen muškarac. "Otvorenost duha, iskrenost, elokventnost, šarm... Trebamo imati isti lifestyle, moramo putovati, mora voljeti životinje, to mi je jako bitno i to puno govori... I jednostavno volim kad je netko topla i simpatična osoba svojim osmijehom obasja prostoriju."