Play ponuda
Play ponuda
'ULJEZI' U VILI

Nove djevojke, novi potencijalni (ljubavni) problemi: Evo tko su Ksenija, Stanka i Sara!

I kad se činilo da je u kući napokon zavladala sloga te da su djevojke dobro upoznale i prihvatile posebnosti svih karaktera - teško stečeni mir ponovno je nestao jer su u show ušle tri nove djevojke!

RTL.HR/ 6.4.2022. u 9:00
Play ponuda

„Vidim prekrasnu crnu djevojku, visoku kovrčavu manekenku i Sharon Stone u slovenskom izdanju... Jednostavno sam izvan sebe“, rekao je vidno oduševljen Toni dok 'stara ekipa' nije bila toliko oduševljena zato što im se nije svidio njihov gard kad su ušetale na set serije 'Blago nama'.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Najviše pomutnje i zabrinutosti među djevojkama izazvala je 29-godišnja Slovenka Ksenija Kranjec za koju je Amra izjavila da je najljepše ljudsko biće koje je uživo vidjela. Make up artistica i model iskreno priznaje kako je dosad bila više usredotočena na posao nego na ljubav, cijeni muškarce koji su ljubazni, romantični i paze na detalje, a pravi gospodin uvijek će naći put do njezina srca. Iskreno kaže da pada na karakter, a ne na izgled. „Došla sam vidjeti kako je to kad se trebaš boriti za muškarca!“ rekla je Ksenija, objašnjavajući kako u privatnom životu ima pažnju muškaraca i preko glave i zato misli da će joj u showu biti jako interesantno.

Image

Gospodin Savršeni

Foto: RTL
Image

Gospodin Savršeni

RTL

S njom je u vilu ušetala i 23-godišnja frizerka Stanka Pinek koja je, kad je ugledala ostale djevojke, samouvjereno izjavila: „Na prvu mi nijedna nije sjela!“ Ipak, kaže da se može prilagoditi životu s puno cimerica, ali da neće dopustiti da se itko petlja s njom. A kad je o muškarcima riječ, otkriva da bi njezin muškarac trebao biti iskren i njezina stijena - netko na koga se uvijek može osloniti. Vjeruje da je izgled važan, ali ne kao karakter osobe.

Image

Gospodin Savršeni

Foto: RTL
Image

Gospodin Savršeni

RTL

Najmlađa među njima je 19-godišnja manekenka i model Sara Siladji, koja je svojom pojavom oduševila ostale ukućanke. „Apsolutno plijeni; ima visinu, stas, kosu, lice, blistavost iznutra“, komentirala je Stankica. Sara priznaje kako nema određeni tip muškaraca, no da njezinu pažnju uvijek privući šarmantni i komunikativni dečki. Ne voli dosadne ljude i mjesta, voli se zabavljati i sebe doživljava kao djevojku koja će pokušati biti mirotvorac u vili punoj napetosti i drame. Nikad ne viče i ne ulazi u svađe; sve voli rješavati razgovorom, no boji se da će zbog svoje mladosti biti meta svih ostalih djevojaka.

Image

Gospodin Savršeni

Foto: RTL
Image

Gospodin Savršeni

RTL

Novim se djevojkama svidio Toni, a hoće li simpatije biti obostrane i kako će ih prihvatiti ostale u kući - ne propustite pratiti u novim nastavcima showa 'Gospodin Savršeni' od ponedjeljka do četvrtka od 21.20 sati na RTL-u.

Image

Gospodin Savršeni - nova sezona

reality
Hrvatska - 2022
Ponedjeljak - četvrtak u 21.20 sati
Voditelj
Antonija Blaće
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
POŠTENO

Odluka koja je iznenadila baš sve! Evo zašto su Max i Veronika izašli iz showa: 'Nismo drugima htjeli uzimati mjesto'

Play ponuda

Više s weba