Gospodin Savršeni

Olivera za RTL Exkluziv otkrila inicijale dečka nogometaša: 'Spominju se svakakva imena...'

Olivera je svjesna kako je u početku imala dosta negativnih komentara, ali sada tvrdi da se situacija preokrenula, pogotovo nakon nove pjesme 'Savršena'

Nikolina Zečić
16.04.2022 18:30

Nakon što je izazvala podijeljene reakcije sudjelovanjem u showu 'Gospodin savršeni', pjevačica Olivera Matijević jednako je uzburkala javnost potvrdivši da je u vezi s nogometnim reprezentativcem otkrivši mu inicijale.

Baš kao i sam ulazak u kuću, boravak Olivere Matijević u showu Gospodin Savršeni bio je... paaaaa u najmanju ruku - specifičan. S ostalim kandidatkinjama se prepirala, a u borbi za Tonija bila je nezaustavljiva i strastvena. No očito nedovoljno jer joj prošlog tjedna Toni nije dodijelio ružu te je morala napustiti emisiju.

"Ne znam da li bi opet to ponovila, dobro bi razmislila. U tom trenutku mi je to bila super ideja, bila sam svoja, ali razmislila bi drugi put da li bi to ponovila", rekla je pjevačicaOlivera Matijević.

A zašto bi razmislila?

"Zato što sam ispala malo prebitch , a nisam baš bitch , ali dobro ajde, nema veze ispravit ćemo to. S Danijelom sam jedino ostala u odličnim odnosima. Što se tiče ostalih kandidatkinja mislim da je to jasno kao dan da nisu one netko s kim bi ja provodila svoje slobodno vrijeme", dodala je.

A među njima je i njezina opaka rivalka Amra , s kojom je u posljednjoj specijalnoj emisiji 'A sad djevojke' raspravljala tko je prvi poljubio Tonija.

"Amra je uvjerena da sam ja poljubila Tonija i onda je to ispala cijela neka strka. Ovaj rođendanski poljubac na blic to je mislim meni smiješno komentirati jer se ja tako s frendicama ljubim na blic. To je by the way bilo pored usta!", pojasnila je Olivera.

Iako je svjesna kako je u početku imala dosta negativnih komentara, sada tvrdi da se situacija preokrenula, pogotovo nakon nove pjesme 'Savršena' čiju je promociju održala u krugu prijatelja. S obzirom na ime singla, nismo mogli odoljeti, a da ne pitamo, je li posvećena mišićavom znanstveniku?

"Nije posvećena Gospodinu Savršenom - pjesma je već davno napisana, prije korone. Pjesma se nije trebala u tom trenutku zvati 'Savršena' nego 'Savršena greška', a pjesma je posvećena jedna osoba koja je meni jako bitna i na kraju spota ja sam stavila inicijale tako da on zna", izjavila je Matijević.

Javnost je nedavno zaintrigirala potvrdivši da je u vezi s hrvatskim nogometnim reprezentativcem. Šuškalo se kako je riječ o 20-godišnjem Jošku Gvardiolu , a spominjalo se i ime 24-godišnjeg Kristijana Jakića koji, kao i Joško, igra u Njemačkoj.

Moramo se vratiti na te inicijale na kraju, jesu njemu posvećene?

"Nemam komentara! Nije vrijeme za identitet i vidim da se jako puno priča o tome i spominju se svakakva imena, ali mogu evo samo za vas ekskluzivno reći da nijedno ime koje se spomenulo nije u pitanju tako da moraju tragati još dalje", smatra Olivera.

Prema ovome očito nije riječ ni o Jošku ni Kristijanu! Proučili smo i sve selekcije naše nogometne reprezentacije i nismo pronašli muškarca s tim inicijalima. No fatalni nogometaš mogao bi biti Josip Drmić , s kojim je prije nekoliko mjeseci snimila spot. Jedino je problem što on ne igra u našoj već švicarskoj reprezentaciji. Kako god bilo očito je ova 32-godišnja pjevačica i vlasnica brenda donjeg rublja na kraju ipak pronašla svog Gospodina Savršenog!