Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
TURBO FOLK PJEVAČICA

Olivera za RTL Exkluziv otkrila inicijale dečka nogometaša: 'Spominju se svakakva imena...'

Olivera je svjesna kako je u početku imala dosta negativnih komentara, ali sada tvrdi da se situacija preokrenula, pogotovo nakon nove pjesme 'Savršena'

Nikolina Zečić/ 16.4.2022. u 18:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon što je izazvala podijeljene reakcije sudjelovanjem u showu 'Gospodin savršeni', pjevačica Olivera Matijević jednako je uzburkala javnost potvrdivši da je u vezi s nogometnim reprezentativcem otkrivši mu inicijale. 

Baš kao i sam ulazak u kuću, boravak Olivere Matijević u showu Gospodin Savršeni bio je... paaaaa u najmanju ruku - specifičan. S ostalim kandidatkinjama se prepirala, a u borbi za Tonija bila je nezaustavljiva i strastvena. No očito nedovoljno jer joj prošlog tjedna Toni nije dodijelio ružu te je morala napustiti emisiju.

"Ne znam da li bi opet to ponovila, dobro bi razmislila. U tom trenutku mi je to bila super ideja, bila sam svoja, ali razmislila bi drugi put da li bi to ponovila", rekla je pjevačica Olivera Matijević.

A zašto bi razmislila?

"Zato što sam ispala malo prebitch, a nisam baš bitch, ali dobro ajde, nema veze ispravit ćemo to. S Danijelom sam jedino ostala u odličnim odnosima. Što se tiče ostalih kandidatkinja mislim da je to jasno kao dan da nisu one netko s kim bi ja provodila svoje slobodno vrijeme", dodala je.

A među njima je i njezina opaka rivalka Amra, s kojom je u posljednjoj specijalnoj emisiji 'A sad djevojke' raspravljala tko je prvi poljubio Tonija. 

"Amra je uvjerena da sam ja poljubila Tonija i onda je to ispala cijela neka strka. Ovaj rođendanski poljubac na blic to je mislim meni smiješno komentirati jer se ja tako s frendicama ljubim na blic. To je by the way bilo pored usta!", pojasnila je Olivera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Iako je svjesna kako je u početku imala dosta negativnih komentara, sada tvrdi da se situacija preokrenula, pogotovo nakon nove pjesme 'Savršena' čiju je promociju održala u krugu prijatelja. S obzirom na ime singla, nismo mogli odoljeti, a da ne pitamo, je li posvećena mišićavom znanstveniku? 

"Nije posvećena Gospodinu Savršenom - pjesma je već davno napisana, prije korone. Pjesma se nije trebala u tom trenutku zvati 'Savršena' nego 'Savršena greška', a pjesma je posvećena jedna osoba koja je meni jako bitna i na kraju spota ja sam stavila inicijale tako da on zna", izjavila je Matijević.

Javnost je nedavno zaintrigirala potvrdivši da je u vezi s hrvatskim nogometnim reprezentativcem. Šuškalo se kako je riječ o 20-godišnjem Jošku Gvardiolu, a spominjalo se i ime 24-godišnjeg Kristijana Jakića koji, kao i Joško, igra u Njemačkoj. 

Moramo se vratiti na te inicijale na kraju, jesu njemu posvećene?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
SLAVONSKI PETRINJAC

Zoran iz 'Večere za 5 na selu' za RTL.hr: 'Ovo iskustvo nikad neću zaboraviti, jako mi je pomoglo u životu'

"Nemam komentara! Nije vrijeme za identitet i vidim da se jako puno priča o tome i spominju se svakakva imena, ali mogu evo samo za vas ekskluzivno reći da nijedno ime koje se spomenulo nije u pitanju tako da moraju tragati još dalje", smatra Olivera. 

Prema ovome očito nije riječ ni o Jošku ni Kristijanu! Proučili smo i sve selekcije naše nogometne reprezentacije i nismo pronašli muškarca s tim inicijalima. No fatalni nogometaš mogao bi biti Josip Drmić, s kojim je prije nekoliko mjeseci snimila spot. Jedino je problem što on ne igra u našoj već švicarskoj reprezentaciji. Kako god bilo očito je ova 32-godišnja pjevačica i vlasnica brenda donjeg rublja na kraju ipak pronašla svog Gospodina Savršenog!

Image

Gospodin Savršeni - nova sezona

reality
Hrvatska - 2022
Ponedjeljak - četvrtak u 21.20 sati
Voditelj
Antonija Blaće
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
INTERVJU

EKSKLUZIVNO Dragana iz 'Ljubav je na selu' za RTL.hr o estetskim operacijama i showu: 'Navikla sam na razne komentare'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba