Gospodin Savršeni

Ovako je zadarska diva Olivera izgledala prije estetskih korekcija: 'Moram naglasiti da je moja...

Olivera se svim sredstvima bori za srce Gospodina Savršenog.

RTL.hr
23.03.2022 11:30
Pročitajte još
Olivera iz 'Gospodina Savršenog' o tituli hrvatske Kim Kardashian: 'Moram naglasiti da je moja stražnjica...

Pjevačica i vlasnica brenda donjeg rublja Oly Ly Olivera Matijević rođena je Karlovčanka koja trenutačno živi u Zadru, a njezini su glazbeni hitovi poznati u cijeloj regiji. Pjevačka karijera vrlo joj je važna i zato bi pokraj sebe voljela imati partnera koji će prihvatiti njezin način života i biti joj bezuvjetna podrška.

Image 5283206 (auto)

Olivera, koja je već dobila titulu hrvatske Kim Kardashian, a imala je prilike i snimiti glazbene uratke s regionalnim zvijezdama, u intervjuu za RTL.hr otkrila je detalje o svojim bivšim ljubavima, glazbenoj karijeri i suradnjama, prijateljstvu s Vatrenima, ali i kakav je njezin idealan Gospodin Savršeni.

Image 5283208 (auto)

Kako je otkrila, na početku svoje karijere pjevala je rock-glazbu, a onda je otišla u turbofolk vode. "Razlog prelaska na folk je bio isključivo vođen mojim osjećajima prema glazbi i uvijek sam slušala svoje srce", objasnila je.

Olivera Matijević

Neki mediji već su je prozvali hrvatskom Kim Kardashian, a nije tajna da je Olivera napravila neke fizičke korekcije poput povećanja usnica. No, svoje mišljenje o tome Olivera je otkrila u nedavnom intervjuu za RTL.hr. "Svakako da mi imponira takav epitet, iako moram naglasiti da je Kim ugradila silikone, a ja sam prirodna, tj. moja stražnjica je prirodna. No ja volim da me svi znaju kao Oliveru Matijević."