Gospodin Savršeni

Palača ljubavi i drame: Pogledajte unutrašnjost luksuzne vile trećeg Gospodina Savršenog!

Raskošno opremljena rezidencija od gotovo 400 kvadrata s gotovo 2000 kvadratnih metara prekrasne okućnice podno zagrebačkog Sljemena bit će kulisa za nove ljubavne avanture. Kako to izgleda, pogledajte u fotogaleriji!

RTL.hr
28.02.2022 12:00

Većina romantičnih scenarija u trećoj sezoni RTL-ova popularnog showa 'Gospodin Savršeni' odvijat će se upravo u tzv. vili Gospodina Savršenog u kojoj će zgodni neženja ugostiti 20-ak djevojaka koje će se tijekom sezone boriti za njegovu pažnju i ljubav.

Pročitajte još
Zavirite u luksuznu vilu treće sezone 'Gospodina Savršenog'

Luksuzno opremljena kuća na tri etaže od gotovo 400 kvadratnih metara krije brojne sadržaje koji će dodatno zagrijati atmosferu. Unutarnji bazen, sauna, privatna knjižnica, prostrani dnevni boravak, velika blagovaonica s kuhinjom, moderno opremljene sobe i kupaonice te velika terasa s pogledom na prekrasne zelene brežuljke scene su koje podsjećaju na filmske, a postat će realnost za djevojke i neženju. Uz brojne sadržaje unutar vile, raskošna rezidencija sastoji se i od prekrasne okućnice od gotovo 2000 kvadratnih metara koja se nalazi podno zagrebačkog Sljemena.

Gospodin Savršeni, vila treće sezone

A kako bi se dodatno naglasila romantika, produkcijska ekipa ukrasila je modernu vilu i okućnicu sa stotinama ukrasnih lampica, svjećica te brojnim cvijećem i nezaobilaznim ružama. Vila je spremna za svoje nove stanare i za prvi koktel party na kojem će Gospodin Savršeni upoznati 20 djevojaka, no na raspolaganju će imati samo 19 ruža.

Tko će pristići u luksuznu rezidenciju, kakve će se pikanterije ondje odvijati - doznat ćete u trećoj sezoni najiščekivanijeg reality showa 'Gospodin Savršeni!' uskoro na RTL-u!

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.