Gospodin Savršeni

Podbadanje djevojaka eskaliralo, Tamara odjurila: 'Otišla je brisati suze, mislim da će odustati'

Amra je prekinula spoj između Marije i Tonija i to je dovelo do drame - s Tamarom.

RTL.hr
22.03.2022 10:00
Pročitajte još
Amra donijela insekta Gospodinu Savršenom: 'Smatram da je ta buba mene dovela do tebe'

Nakon što se Amra vratila sa spoja s Tonijem koji je preotela Mariji , djevojke su je komentirale u zajedničkoj prostoriji. Tamara je u jednom trenutku ustala i zagrlila Mariju jer je, kako je rekla, primjetila suzu u njezinom oku. Otvoreno je rekla da je Amri zamjerila postupak, ali i to da se nije mogla sjetiti kako se zvala djevojka kojoj je preotela spoj.

"Je nisam tako odgojena i ja takvo ponašanje ne podržavam. Ja neću doći i reći 'Like, Amra', jer mislim da se preko tuđe nesreće i tuđe grbače ne dolazi ni do čega u životu", rekla je Tamara .

No, Olivera je mislila da Tamarine riječi nisu bile iskrene. "Tamara je opet imala tu svoju ulogu da uzme kadar od 3 i pol sekunde i ispadne divna, krasna, bajna. Mislim da je ona ovako dosta namazana, jako je namazana cura. Ona je htjela da ispadne solidarna", rekla je Olivera te dodala kako je Amra došla s ružom, a Tamara nije i kako joj je to išlo na živce.

Nakon toga lagano podbadanje je eskaliralo pa je Tamara pobjegla od kamera."Otišla je brisati suze, mislim da će ona čak i odustati", prokomentirala je Olivera.

"Ja sam ovdje došla pokazati svoje životne principe, to je bio neki moj princip. Ja neću da me ljudi napadnu na temelju toga jer ja ne želim širiti lošu energiju", rekla je Tamara.

"Onda mi se još Olivera dere da sam mutava i tako dalje. Ne bih tako pukla da nisam jako umorna. Samo mi je teško primati toliko različitih energija i zvukova u isto vrijeme", objasnila je.

Dok je nije bilo, djevojke su komentirale kako ona 'jako dobro zna što radi'. " "Možda sad kad Savršeni dođe po nju tješiti je, ovo, ono... To ti je ono kad ja znam šta treba, ali neću to raditi", komentirala je Dorotea.

"Mislim da Tamara nije toliko glupa da bi jednostavno samo plakala. Ona meni ne djeluje kao takva osoba, jednostavno je jako promišljena", zaključila je Polina.

Pogledajte video!