Play ponuda
Play ponuda
INTERVJU

Polina za RTL.hr o odlasku iz showa: 'Mislim da je naš odnos uzeo dobar pravac, ali upoznavanje obitelji bilo...

Nakon što je šokirala Tonija, ali i gledatelje dvojim izlaskom iz showa, Polina je otkrila svoju stranu priče.

RTL.HR/ 13.4.2022. u 19:00
Play ponuda

Polina Horbachova je 20-godišnja studentica koja se iz Ukrajine preselila u Hrvatsku i sada živi u Zagrebu. Premda je mlada, uz studij radi kao stilistica i model za šminku, a dugo je plesala i balet. Za sebe će prvo reći da je znatiželjna, voli isprobavati nove stvari i ne boji se izazova, što je i bio jedan od razloga njezine prijave u show.

Međutim, Polina je u utorak navečer odlučila napustiti show, a kako je i sama priznala, upoznavanje s Tonijevom obitelji za nju je bio prevelik korak.

Na brojna pitanja o njezinom odlasku iz showa, odnosu s Tonijem te stvarima koje su se događale u vili, odgovorila je u intervjuu za RTL.hr.

Toni je izjavio da je između vas kemija bila jaka, ali su se 'leptirići pretvorili u kamen' onog trenutka kad si rekla da ga ostavljaš. Jesi li i ti osjetila isto? 

Osjetila sam taj 'kamen' onog trenutka kad sam shvatila da me čeka upoznavanje s članicom njegove obitelji, što je za mene drastičan korak za početak razvoja našeg odnosa u uvjetima u kojima smo se nalazili. Kao što znamo, obitelj je uvijek onaj zadnji korak pred ulazak u formalnije okvire odnosa.

Priznala si da je i tebi teško bilo donijeti tu odluku te ostaviti Tonija, jesi u ijednom trenutku požalila?

Konkretno u tom trenutku, koliko god mi je bilo žao i teško, isto toliko sam i osjetila užasan pritisak od cijele situacije pod kojim definitivno nisam htjela biti. Nažalost, dosta je toga ostalo nedorečeno, ali kao što sam rekla, ako je netko za tebe onda će te svi putevi voditi k toj osobi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Jesi li razvila ikakve dublje osjećaje prema Toniju?

Mislim da je naš odnos u tom trenutku taman uzeo dobar pravac za razvoj dubljih emocija i onda je upoznavanje obitelji bilo kao hladan tuš. 

Toni je rekao da se ti njemu jako sviđaš i da se želi boriti za tebe u trenutku kad si ti već bila jednom nogom vani, da si to znala, bi li donijela istu odluku?

Mislim da borba počinje upravo onoga trena kad shvatiš da nešto ili nekoga možeš izgubiti. Ako on to zaista misli, onda sam sigurna da ćemo njegove riječi vidjeti i na djelu. Moja odluka o odlasku je bila osnovana mojim stavovima i osjećajima u tom egzaktnom trenutku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
'KRIVO SHVAĆENO'

Drago za RTL.hr o izlasku iz 'Superpara' i odnosu s Tomislavom: 'Nisam dvoličan, poludio sam zbog pravila'

Prvi spoj u jacuzziju bio je prilično intiman, a na drugom si već upoznala njegovu sestru. Je li te to uplašilo, je li postalo prestvarno?

Iskreno, od početka sam dobivala spojeve koji su trebali poslužiti tome da se naš odnos poboljša, no svaki spoj je bio u neku ruku izazovan. A kod izazova uvijek postoje dva smjera razvoja događaja… Nije mi to bilo 'prestvarno' nego mi je cijeli kontekst tih spojeva poslužio da dobro razmislim razvija li se naš odnos zaista u istoj dinamici s događajima u kojima smo se našli.

Toniju je bilo neshvatljivo da se to dogodilo u tako lijepom trenutku, dok je on razmišljao o poljupcu, ti si glavom već bila kod kuće. Bi li se isto dogodilo i da te nije tako brzo upoznao sa sestrom?

Već neko vrijeme sam htjela posložiti misli, ali je to jednostavno nemoguće dok sam u kući s tom količinom cura, opsjednutih dramama i svaka priča o svom odnosu s Tonijem 0-24. Previše je događaja odjednom i to je bila kap koja je u tom trenutku prelila čašu. Osjećala sam se emocionalno iscrpljeno, više se nisam osjećala kao ja, što sam i objasnila Toniju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Koja je prepreka bila za vezu s tobom i Tonijem, je li presudila jedna ili više stvari?

Bilo je više faktora, ali su bili apsolutno nebitni u usporedbi sa zadnjim korakom upoznavanja sa sestrom. Smatram da bih obitelj upoznala s osobom za koju sam sigurna da je moja i upravo zato mi je bilo još teže shvatiti taj potez jer mi je bilo teško prihvatiti da smo već u toj fazi.

Otišla si iz showa radi karijere, je li se isplatilo?

Otišla sam da shvatim sebe, shvatim što želim i kako se osjećam jer su se svi osjećaji u meni nakupili do te mjere da više nisam mogla funkcionirati. Karijeru tek gradim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Je li se broj tvojih pratitelja na društvenim mrežama povećao otkad si u showu?

Jest.

Imaš li puno obožavatelja?

Stvarno nisam očekivala tu količinu podrške i ljubavi koju mi daju ljudi koji me prate. Cure su mi čak napravile 'fan page' što je izuzetno slatko i jako sam zahvalna na trudu i vremenu koje one ulažu u to. Svaku lijepu poruku čitam s osmijehom na licu i  to me toliko ispunjava i motivira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Imaš li možda udvarača koji misle da bi oni bili tvoj idealni Gospodin Savršeni?

Hahahah… Takvih uvijek ima. Stay humble, guys. Nitko nije savršen. Uleti postaju jako smiješni…

Naposljetku, gdje vidiš svoju karijeru po završetku fakulteta?

Ne želim povezivati svoj život sa strukom jer smatram da sam sposobna napraviti nešto puno veće i vrijednije. Imam puno planova i ciljeva i sigurna sam da ću ih i ostvariti, a kamo će me sve moje zamisli odvesti - vidjeti ćemo zajedno. 

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 400 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja. Zabranjeno je svako neovlašteno korištenje fotografija bez pismenog dopuštenja RTL Hrvatske.

Image

Gospodin Savršeni - nova sezona

reality
Hrvatska - 2022
Ponedjeljak - četvrtak u 21.20 sati
Voditelj
Antonija Blaće
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
lakše je u dvoje

'Ovo je moje najljepše dijete na svijetu': DJ Baki u pomoć pozvao prelijepu nećakinju

Play ponuda

Više s weba