Play ponuda
Play ponuda
ŠTO SE OVDJE DOGAĐA?!

ŠOK! Toni otvorio srce i pružio Polini ružu, ona odlučila otići iz showa! 'Ne želim te povrijediti ni na koji...

Toni se potrudio prošetati Polinu kroz svoj svijet.

RTL.HR/ 12.4.2022. u 22:15
Play ponuda

Tijekom boravka u Splitu i grupnih spojeva, Toni je odlučio Polinu odvesti na cijelodnevni spoj. No, ono što je on smatrao najboljom odlukom, Polini je bila jedna od najgorih - upoznavanje obitelji.

Polina je rekla Toniju da joj je to bilo malo prebrzo, ali i cijelo vrijeme ponavlja da mu mora reći nešto važno. Nakon odlaska u zvjezdarnicu, Toni otvara svoje srce, ali dobiva hladan tuš. 

"Iznenađuje me kako sam brzo stvorio ozbiljne osjećaje prema toj curi u tako malo vremena", iskren je bio Toni pa joj priznao: "Ulazim iskren u sve ovo, ti si meni na prvu zapela za oko…" No njegove su riječi Polini bile znak za uzbunu jer se, po njezinom mišljenju, njihov odnos prebrzo odvijao.

"Cijeli spoj je išao sve intimnije i intimnije, atmosfera je postajala sve napetija za mene", izjavila je Polina pa iskreno odgovorila: "Meni je ovo jako ozbiljno i mislim da ponekad gubim sebe u svom ovom kaosu." 

Kako bi joj potvrdio da mu se sviđa, Gospodin Savršeni Polini je poklonio ružu, no ona ju je odbila. "Toni, ti se meni jako sviđaš i ne želim te povrijediti ni na koji način, ali moram otići", rekla je atraktivna Ukrajinka, a splitski profesor nije mogao vjerovati svojim ušima.

Pogledaj video!

Image

Gospodin Savršeni - nova sezona

reality
Hrvatska - 2022
Ponedjeljak - četvrtak u 21.20 sati
Voditelj
Antonija Blaće
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
GOSPODIN SAVRŠENI

Amra o Polini i njezinim zakulisnim igrama

Play ponuda

Više s weba