Gospodin Savršeni

Svi misle da je lako biti Gospodin Savršeni, ali nakon ceremonije ruža nema povratka

'Gospodin Savršeni' ove se jeseni vraća na televizijske ekrane

RTL TV
13.08.2019 13:08

Diljem svijeta već 17 godina prikazuje se show 'Gospodin Savršeni' (The Bachelor)! Dosad je snimljeno više od 1000 epizoda i 130 sezona, što ukazuje na veliku popularnost toguzbudljivog ljubavnog putovanja na kojem savršeni neženja traži svoju bolju polovicu. I upravo zbog te velike doze uzbuđenja, ljubavnih drama i suza, show je postao globalni fenomen zaludjevšipubliku diljem svijeta, od SAD-a, Kanade, Brazila, Njemačke i Francuske pa sve do Kine, Japana, Australije i šire.

Gledateljisa svakom novom sezonom s jednakim emocionalnim nabojem proživljavaju ljubavne zaplete i rasplete sudionika.Romantične večere i šetnje, uzbudljiva putovanja, nezaboravne zabave, slatki razgovori do dugo u noć te druga iznenađenja, samo su dio onoga što Gospodin Savršeni iskusi s odabranim sretnicama, a sve to kako bi na kraju avanture pronašao srodnu dušu.

Koncept showa jest takav da Gospodin Savršeni tijekom grupnih i pojedinačnih sastanaka upoznaje djevojke koje se bore za njegovo srce. One žive u vili, a on od ceremonije do ceremonije ruža odlazi na jedan singl i jedan grupni spoj. Ponekad djevojkama koje želi pozvati na spoj šalje pismo - pozvane djevojke idu na spoj, a ostale ostaju kod kuće. Kad se vrate sa spoja, ostalim djevojkama prepričavaju kako su se provele i tada gledamo uistinu zanimljive reakcije sudionica showa.

Kraj svakog ciklusa obilježava ceremonija ruža, kada Gospodin Savršeni pita određenu curu hoće li prihvatiti ružu koju joj je namijenio. Djevojke koje ne dobiju ružu idu kući i tako sve do samog kraja - kad posljednju ružu daje odabranici svog srca.

Premda se na prvu čini kao da je prilično jednostavan zadatak biti na mjestu Gospodina Savršenog, u stvarnosti baš i nije tako. Lijepo je biti okružen ljepoticama i uživati u njihovoj pažnji, ali tijekom svake ceremonije ruža treba donijeti ispravnu odluku, koju djevojku poslati kući.

Svoj omiljeni televizijski show 'Gospodin Savršeni'pratite već ove jeseni na RTL-u!