Gospodin Savršeni

Tamara protiv svih: 'A ja se nisam osjećala loše kad sam dobila informacije da ću dobiti šamare?'

Neke djevojke zamjerile su Tamari ponašanje tijekom grupnog spoja koji je završio tako da je ona otišla sama na zadnji spoj s Tonijem, i to na romantični maturalni ples.

RTL.hr
23.03.2022 13:00
Pročitajte još
Amra iz 'Gospodina Savršenog' izgleda vam poznato? Zato što je bila u 'Ljubav je na selu'! Pogledajte video

Nakon što se vratila u kuću s ružom i poklonom - haljinom, razgovarala je s nekoliko djevojaka. Amra joj je pokušala objasniti kako se one osjećaju.

"Mi se između sebe prepiremo i svađamo i to dolazi do Tonija. I to je segment koji smeta ovoj drugoj strani u smislu da su djevojke mišljenja da ti sa svojim suzama i podilaženjem njemu u smislu glumljenja žrtve, a muškarci su slabi na ženske suze, dobivaš njegovu pažnju", rekla joj je Amra.

No, Tamara je odgovorila: "On mene nije vidio da plačem niti bih ja htjela ovako na javnoj televiziji, dečka kojeg sam vidjela 5 minuta, uopće upućivati u ovakve situacije", rekla je Tamara.

Josipa je pak komentirala kako je Tamara nekima od njih pokvarila grupni spoj. "Mi smo se sve zbog tebe loše osjećale", objasnila je.

"Aha, oprosti, ali ja se nisam loše osjećala kad sam dobivala informacije da ću ja ovdje možda dobiti nekakve šamare, da ću za nešto odgovarati... Da se razumijemo, ja nisam bila loše volje, ja sam se odlučila maknuti s puta da više ne dobivam nikakve tenzije i indirektne i direktne prijetnje. Znači, ja sam samo odlučila biti tiho i praviti se da ne postojim. Ja nisam započinjala nikakve svađe", rekla je Tamara djevojkama.

"Nadam se samo da Ela ne misli ništa loše o meni jer ona je trenutno jedina O.K. osoba. Evo, sad ću opet ispasti neka cmizdravica! Budna sam ne znam koliko, slušam tu non-stop neka s*anja i trebala bih ostati normalna dok sam zatvorena s deluzijalnim idiotima koji čekaju s*ati o nekome. Neka prvo pometu ispred svog praga pa neka metu ispred tuđih", rekla je kroz suze referirajući se na konflit koji ima s Oliverom i njezinim novim prijateljicama.

U razgovoru s djevojkama koje su bile prisutne, pokušala im je objasniti kako se ona na taj način nikad ne bi ponašala prema nekoj drugoj curi dok joj je Amra rekla da ne bi te teške riječi trebala shvatiti 'prebukvalno'.

"Ajmo ovako, ja ću sutra ujutro krenuti se prijetiti pa da vidimo kome je ugodno. Je*ga, ja sam metar šezdeset, to nije normalno ponašanje. I ona je sama... Ja sam vidjela da je njoj žao", rekla je Tamara curama.

"Mislim da nije u nikakvoj opasnosti i da samo histerizira bez veze", komentirala je Matea.

Naposljetku je Tamara rekla neka si uzmu ružu i pola njezinog ormara...

Pogledajte video!