Gospodin Savršeni

Tek što ih je upoznao, poslao ih je kući: Ove tri djevojke više nisu u konkurenciji za srce Gospodina...

Ceremonija je protekla u napetoj atmosferi...

RTL.hr
22.03.2022 08:00

Borba za Gospodina Savršenog krenula je snažno od samog početka jer se Toni svima svidio na prvu, a crvenih ruža nema za sve. Prva djevojka koju je pozvao na razgovor nasamo bila je Janet, koja je ujedno dobila i drugu ovosezonsku ružu.

Nakon nje razgovarao je s Marijom, a njihov trenutak prekinula je Amra, koja je odlučila preuzeti inicijativu te je time zaradila ružu, ali i osuđujuće poglede drugih djevojaka jer je prekinula Marijin spoj.

Pročitajte još
Pogledajte scene s prvog koktel partyja 'Gospodina Savršenog'

Nakon nekoliko spojeva i podijeljenih ruža Toni je shvatio da uskoro mora početi prva ceremonija ruža na kojoj će tri djevojke napustiti show: Potpuno sam izgubljen, u mojoj se glavi vrti 100 pitanja, 100 emocija, želim ih toliko toga pitati, svakoj podariti podjednaku priliku i sve ih još bolje upoznati. Čeka me teška odluka..."

Ceremonija je protekla u napetoj atmosferi, a bez mirisne ruže Gospodina Savršenog ostale su Nikolina Hajtek, Nikolina Dianežević i Ana-Marija Grdić .

Pročitajte još
20 dama, a nijedna ne želi biti sama: Ovo su sve kandidatkinje 'Gospodina Savršenog'

Kako će proći prva noć u vili Gospodina Savršenog te novo druženje Tonija i 17 djevojaka - pogledajte već večeras u 21.20 sati na RTL-u!