Play ponuda
Play ponuda
GOSPODIN SAVRŠENI

Toni odveo Stankicu na romantični spoj: 'Poljubac se nije dogodio, ali dodir, bliskost, maženje, zagrljaj - b...

Za Stankicu je Toni organizirao brod do Hvara i izlet u polje lavande, a na prvu se primijetilo kako se njihov odnos jako prirodno razvija.

RTL.HR/ 14.4.2022. u 9:00
Play ponuda

Krajolik, brod, zalazak sunca…, sve je bilo jako romantično i Stankica je bila oduševljena pa je priznala kako se kod nje rađaju emocije.

„Vidim da ipak imam mali štit zbog kamera i svega, vani bi to bilo potpuno drugačije“, iskreno je rekla Stankica i dodala kako će joj biti žao ako ne ostvare partnerski odnos, ali je sigurna da će Toni uvijek biti jako bitna osoba u njezinu životu. „Mislim da jako uživa u mom društvu i zaista se osjeti ta neka iskrenost“, rekla je Stankica, a Toni je primijetio da ona u njega gleda zaljubljeno te dodao: „Taj njezin pogled mene napuni željom da je zagrlim i da se kraj mene osjeća sigurno - to mi je najvažnija emocija koju želim da osjeća kraj mene.“

Toni je za Stankicu imao samo najljepše riječi; smatra je ostvarenom ženom koja ima sve što bi trebala imati njegova buduća, a i ona je bila sva emotivna. „Osjetim neku lijepu ljubav, koja se itekako može pretvoriti u nešto vrlo ozbiljno“, rekla je. Toni je očekivao da će se na kraju poljubiti, ali nikako nije želio dovesti Stankicu u neugodnu situaciju - darovao joj je ružu i zagrlili su se.

„Poljubac se nije dogodio, ali dodir, bliskost, maženje, zagrljaj - bilo je toga“, zaključila je Stankica, a Toni dodao da moraju poraditi na fizičkom dijelu.

Pogledajte video!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

Robert je instruktor polaganja za viličara, posvećen je obitelji i obožava roštilje: 'Sa 18 godina sam imao disco'

Play ponuda

Više s weba