Play ponuda
Play ponuda
NAJINTIMNIJI SPOJ DOSAD

Toni Oliveru poslao kući, a Amru pozvao: 'Jesi li za da odemo kod mene u stan i malo se opustimo?'

U srijedu navečer u showu 'Gospodin Savršeni' šarmantni Splićanin pozvao je Amru na cjelodnevni spoj nasamo koji je završio neočekivano, a show su napustile Olivera i novopridošla Stanka.

RTL.HR/ 6.4.2022. u 23:20
Play ponuda

U vili Gospodina Savršenog osvanuo je novi dan, ujedno i prvi dan s novim djevojkama – Stankom, Sarom i Ksenijom. U kući se mogla osjetiti napetost zbog dolaska konkurencije, a jedini kojem nisu smetale nove djevojke bio je Toni. „Moglo bi se reći da između mene i Ksenije ima već nekih iskrica“, priznao je pa ušetao među djevojke kako bi im najavio novi spoj nasamo.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„S Amrom sam već dosta razvio odnos tako da danas planiram opuštenu atmosferu i upoznavanje u opuštenom izdanju“, rekao je Toni pa svoju odabranicu poveo na bajkoviti cjelodnevni spoj na Lonjsko polje. Amra i splitski profesor najprije su uživali u vožnji jezerom, zatim u hranjenju konja, potom na romantičnom pikniku.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„I dalje je to ta vesela djevojka koja me oduševljava, s kojom mi je jako lijepo i prema kojoj gajim više od prijateljskih osjećaja. A iščitavam iz njenog lica sreću i zaljubljenost“, priznao je Toni pa onda otvoreno pozvao Amru: „Jesi li za da odemo kod mene u stan, pogledamo neki film uz kokice i malo se opustimo?“

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Gospodin Savršeni priznao je da to nije planirao, ali jednostavno nije htio da njihov spoj završi. Njegovo izravno pitanje začudilo je Amru koja je rado prihvatila poziv, a onda je uslijedio novi poljubac. „Kad sam s njim, kao da se znamo jako dugo i da smo već zajedno. Nitko mi nije pripremio ljepši spoj u životu. Ovo je definitivno prešlo simpatije i mislim da sam tek sad u problemu“, izjavila je.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Prilikom dolaska u stan Toni je pripremio kokice i odabrao film, a onda su se ušuškali na kauč i planirali zajedničku budućnost pa je Amra dobila ružu kao znak njegove simpatije prema. „Nakon današnjeg spoja mogu reći da mi je srce na mjestu, da smo Amra i ja podigli naš odnos i da se mogu zamisliti s njom“, zaključio je zgodni neženja, a jednako misli i Amra.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Za to vrijeme djevojke u vili čekale su Amrin povratak, koji nisu dočekale, pa je njezin spoj s Tonijem iduće jutro bio goruća tema. Na koktel-partyju Toni je pokušao razgovarati s djevojkama kako bi lakše donio odluku na ceremoniji jer je stigao red da dvije natjecateljice napuste show.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Nakon razgovora sa Sarom Gospodin Savršeni na razgovor je pozvao Danijelu kako bi prokomentirali njihov poljubac, a onda se dogodila ruža i novi, sočni poljubac! „Kad sam s njim kao da sam luda guska, ne mogu se uozbiljiti, ne mogu odgovoriti na pitanje, ne znam sastaviti rečenicu…“ zbunjena je bila Danijela u njegovoj blizini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Kemija između nas frca na sve strane i to se osjeti, ono što mi trenutačno nedostaje je produbljivanje tog odnosa“, rekao je Toni, a onda je na razgovor pozvao Stanku da se bolje upoznaju.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Na kraju večeri odvila se napeta ceremonija ruža, a show su napustile novopridošla Stanka i atraktivna pjevačica Olivera.

Sutra će djevojke otići na grupni spoj u Dalmaciju, kako će se ondje provesti – pogledajte u četvrtak u 'Gospodinu Savršenom' od 21.20 sati na RTL-u!

Image

Gospodin Savršeni - nova sezona

reality
Hrvatska - 2022
Ponedjeljak - četvrtak u 21.20 sati
Voditelj
Antonija Blaće
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
OD 42. GODINE

Željko bez dlake na jeziku: 'Nekad mi bude neugodno što sam tako mlad u mirovini'

Play ponuda

Više s weba