Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
GOSPODIN SAVRŠENI

Toni sad mašta o životu s Karolinom: Ona i ja šetamo uz more, idemo na plažu s naše dvoje djece...'

Toni je odabrao Karolinu za spoj nasamo pa su ostatak dana proveli u kušanju svadbenih slastica, ali i iskrenom razgovoru.

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 2.5.2022. u 21:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

„Karolina i ja šetamo uz more, idemo na plažu s naše dvoje djece, u Splitu smo, ljetujemo u Italiji, jedemo u njezinom restoranu… Zastrašujuće je da bi to jednog dana mogla biti realnost“, komentirao je u početku Toni kad su razgovarali o njihovoj budućnosti, no Karolinu je i dalje mučila ista stvar, a to je ljubomora. „Sve mi je teže i teže vjerovati u to zbog priča ostalih cura, a ne volim kad gubim nadu u nas… Znam da ti je teško i koliko god ti se dajem, opet postoji mogućnost da možda to nije to…“ priznala mu je Karolina koja pokušava razumjeti i njegovu stranu priče.

„To što ti ja u ovom trenutku ne mogu obećati da je to - to, ne znači da neće biti tako. Već smo vodili ovaj razgovor i ne postoji puno toga što mogu učiniti“, pojasnio je Toni pa nastavio: „Ali ja ću njoj stalno ponavljati koliko mi je lijepo s njom, koliko su mi važni naši zajednički trenuci i da sam iskren prema njoj.“

Pogledajte video!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
GASTRO FANTAZIJA

Isprobajte recepte Antonije Pedišić i glavno jelo od 'vražje matere': 'Ovo je bilo 10 klasa iznad svega'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba