Gospodin Savršeni

Toni Šćulac: 'Znam da neki možda imaju predrasude prema znanstvenicima ili traženju ljubavi u realityju,...

Toni Šćulac, profesor fizike i znanstvenik koji surađuje s CERN-om, novi je Gospodin Savršeni!

RTL.hr
21.03.2022 21:20
Pročitajte još
GALERIJA - 20 dama, a nijedna ne želi biti sama: Ovo su sve kandidatkinje 'Gospodina Savršenog'

Počela je treća sezona 'Gospodina Savršenog' ! Njegov identitet konačno je potvrđen, riječ je o Toniju Šćulcu , splitskom znanstveniku velikog međunarodnog ugleda. A osim što je natprosječno pametan, on je natprosječno zgodan i šarmantan.

"Ja sam Toni i dolazim iz Splita. Imam 30 godina, po zanimanju sam znanstvenik i profesor fizike na fakultetu", rekao je te dodao: "Moje znanstveno istraživanje se najviše odvija u CERN-u. CERNje najveći svjetski nuklearni laboratorij, gdje ja sa svojim kolegama pokušavam otkriti tajne svemira."

Pred kamerama RTL-a otkrio je i kako su prethodne veze utjecale na njega.

"Nakon prekida jedne veze sam se povukao jer sam još neko vrijeme bio povrijeđen i onda umjesto da budem otvoren za neka nova upoznavanja i veze, sav svoj trud i fokus sam dao znanosti. Na taj način sam vjerojatno želio sebe malo zaštititi i zbog toga sam vjerojatno uspio tako mlad ostvariti tolike uspjehe", rekao je iskreno.

Osvrnuo se i na život prije nego što je prošao fizičku transformaciju."Prije sam gotovo cijeli dan posvećivao i podređivao znanosti i učenju, moždanoj aktivnosti. A od dana kad sam odlučio da je fizička aktivnost bitan dio mog života, postao sam puno bolji i produktivniji znanstvenik", kaže.

Otkriva i zašto je, kao osoba koja se bavi zahtjevnim zanimanjem te akademskim poslom, odlučio doći u ovaj show.

"Prvo i osnovno, ovdje sam zbog ljubavi. To je glavna stvar. Neću sad lagati i reći da ću upoznati svoju srodnu dušu, ali ulazim u to baš otvorenog uma i najvažnija stvar mi je ako se među tih dvadesetak djevojaka pojavi ona prava za mene, da je ne pustim da ode", rekao je Toni.

"Ja znam da neki možda imaju predrasude prema znanstvenicima ili prema traženju ljubavi u realityju, a ja sam stvarno jedan običan momak koji se iskreno nada da će na kraju ovoga svega uspjeti pronaći ljubav", objasnio je.