Gospodin Savršeni

Velika kuća za još veću romansu: Zavirite u raskošnu vilu novog Gospodina Savršenog!

Gledatelji će od ove jeseni na RTL-u moći pratiti drugu sezonu planetarno popularnog reality showa, a osim novog neženje, ova sezona donosi i nove - još atraktivnije lokacije snimanja. Uz to što će posjetiti bajkovite predjele diljem Lijepe Naše, nove će kandidatkinje živjeti u kući kao stvorenoj za romantične scenarije.

RTL TV
23.08.2019 09:20
Pročitajte još
Zavirite u raskošnu vilu prvog Gospodina Savršenog!

Nadomak centra metropole na zagrebačkim brežuljcima smjestila se luksuzna vila koja će postati dom novog Gospodina Savršenog i 19 prekrasnih djevojaka koje će se boriti za njegovu pažnju i naklonost, a sve kako bi pronašle pravu iskrenu ljubav.

Moderno uređena vila od gotovo 1000 četvornih metara prostire se iznad Zagreba, a okružuje je prostrano dvorište od gotovo 8000 kvadratnih metara s velikim bazenom od 200 metara i privatnim sunčalištem. Iz nove vile Gospodina Savršenog pruža se pogled na cijeli Zagreb koji naprosto oduzima dah. Raskošnu vilu i okućnicu krasi na stotine ukrasnih lampica i nekoliko tisuća svjećica koje dodatno pojačavaju romantiku.

U tom će okruženju novi Gospodin Savršeni imati priliku bolje upoznati djevojke koje se nadaju da bi u showu moglepronaći partnera za cijeli život. Osim što će boraviti u tom raskošnom domu, bezobrazno zgodan neženja vodit će odabrane kandidatkinje na grupne i pojedinačne spojeve na mnoge prekrasne lokacije diljem zemlje.

Kako bi svaki dan na snimanju protekao u najboljem redu, za to je zadužena velika produkcijska ekipa koja broji više od šezdeset osoba. A nijedan sočan detalj neće promaknuti ni snimateljima koji se brinu za 15 kamera, dva drona i nekoliko GoPro kamera.

Sve pikanterije i tajne iz vile najpoželjnijeg neženje pratite u novoj sezoni omiljenog reality showa Gospodin Savršeni', koji je na programu od ove jeseni na RTL-u, a dotad ostanite uz RTL TV i pratite zanimljive detalje jednog od najgledanijih televizijskih formata 2018. godine!