Play ponuda
Play ponuda
GOSPODIN SAVRŠENI

VIDEO - Daisy: 'Bilo je najljepše na svijetu doživjeti ovo s Goranom'

Kad je Goran stigao po Daisy, nitko nije bio sretniji od nje što idu na spoj.

RTL.HR/ 29.11.2018. u 19:00
Play ponuda

„Danas je predivan dan i jako sam vesela. Jedva čekam poletjeti s Goranom i dignuti se u visine“, rekla je, a s njom se složio Goran i bio fasciniran koliko je Daisy hrabra. „Slatka je, a voli brzinu i sve što je opasno, to mi se jako sviđa kod nje“, rekao je.

Kad ju je Goran pitao nedostaje li joj još nešto, spremno je odgovorila: „Djeca! Jedno barem dvoje, troje. Dugo sam te čekala, negdje si se izgubio na putu“, nastavila je, a Goran joj je zavodnički odgovorio: „Glavno da sam našao pravi put“ i ponovno su se poljubili. „Jako mi je drago što imamo priliku biti zajedno i da ga mogu malo i osjetiti, a ne samo popričati s njim“, iskrena je bila Daisy.

Njihov je spoj završio na najbolji mogući način – romantičnom večerom u dvorcu, kad su razgovarali o malo ozbiljnijim temama.

„Želim ti svu sreću, ne gledaj na to koga ćeš odabrati i što će se sve događati“, rekla mu je Daisy, a Goran joj je odgovorio: „Sada ne razmišljam o drugima, ti si samo važna.“

A kako će se dalje razvijati situacija u vili te hoće li rasti ljubomora među djevojkama gledatelji će doznati večeras u 21 sat na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PO NJIMA NAJISKRENIJI

Tina i Davor odabrali svoje favorite, očarani su Filipom i Anamarijom: 'Najjači su par, čista energija'

Play ponuda

Više s weba