Gospodin Savršeni

Zaljubljenost, kemija, suze i svađe već u prvoj epizodi, pred Gospodinom Savršenim turbulentno je putovanje!

Večeras u 21.20 sati na RTL-u počinje treća sezona svjetskog hita 'Gospodin Savršeni' u kojem se 20 prekrasnih djevojaka bori za srce 30-godišnjeg znanstvenika i profesora fizike Tonija Šćulca!

RTL.hr
21.03.2022 13:00

Trenutak koji su čekali svi obožavatelji ovog formata napokon je stigao, u raskošnu vilu Gospodina Savršenog danas će se useliti 20 zanimljivih djevojaka različitih karaktera, a sve su u show stigle s jednim ciljem - da osvoje njega!

Toni Šćulac, Gospodin Savršeni

Pomalo je nestvaran osjećaj biti novi Gospodin Savršeni i ne doživljavam sebe u ulozi savršenog, više se doživljavam kao kompletna osoba koja u show ulazi u potrazi za onom zadnjom, velikom i bitnom stvari koja mi još nedostaje u životu, a to je ljubav! Osjećam se jako uzbuđeno i začuđujuće mirno, što je dobar znak, da vjerujem u sve ovo i da sam na pravome mjestu", otkriva Toni Šćulac , koji će večeras upoznati djevojke u nadi da će baš jedna od njih biti 'ona prava'.

Gospodin Savršeni, Toni Šćulac

Šarmantni Splićanin mnoge će natjecateljice osvojiti već na prvom upoznavanju pa će komplimenti na račun njegova izgleda i karaktera stizati sa svih strana, a iznenadne podjele ruža izazvat će ljubomorne poglede već na prvom koktel-partyju. Na kraju večeri tri će djevojke napustiti show, a kako se dan primiče kraju, tako će borba za ostanak postati sve žešća. Naboji emocija 20 djevojaka u jednoj prostoriji izazvat će svađe i suze već u prvoj epizodi dok će se između Gospodina Savršenog i pojedinih djevojaka roditi određena doza privlačnosti, a pojavit će se i prvi zaljubljeni osmijesi.

Gospodin Savršeni, prvi koktel party

Je li Toni Šćulac spreman djevojkama otkriti tajne svog srca, koja će djevojka na njega ostaviti najbolji dojam a koja će napustiti show na prvoj ceremoniji ruža - ne propustite pogledati u prvoj epizodi treće sezone 'Gospodin Savršeni' večeras u 21.20 sati na RTL-u!