Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
istina ili laž

53-ogodišnjakinja šokirala javnost: 'Ja sam kći Marilyn Monroe i Johna Fitzgeralda Kennedyja'

Gladys tvrdi da joj je majka na samrti priznala da joj je biološka majka upravo Merlinka

Image
Foto: Facebook
Tabloid.hr/ 11.3.2017. u 10:55
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Gladys Baker Morris iz Kalifornije provela je čitav svoj život u uvjerenju da je njezina biološka majka Meredith Baker, rođakinja Marilyn Monroe. U ožujku 2015., Meredith je na samrti priznala Gladys da je posvojena te da su njezini biološki roditelji bili iznimno poznati. 

 „Majka mi je na samrti priznala da je moja prava majka Marilyn Monroe. Rekla mi je da je Marilyn bila u strahu od braće Kennedy koji bi ubili i nju i dijete kad bi saznali za trudnoću pa me odmah pri rođenju dala na usvajanje kako bi me sakrila od njih“ – izjavila je Gladys Baker Morris.

Američka glumica, pjevačica, model i pop-ikona Marilyn Monroe i John Fitzgerald Kennedy, 35. predsjednik SAD-a navodno su imali aferu tijekom 1961. i 1962. godine, a već je zabilježeno više slučajeva u kojima su pojedinci isticali kako su im upravo oni roditelji. Priča Gladys Baker Morris internetom se proširila u veljači, a ona sama navodno iščekuje rezultate DNK testa koji će dati epilog ovoj vijesti koja je izazvala brojne rasprave o tome je li istinita ili lažna.

Image
Foto: Immortalmarilyn
Image
Immortalmarilyn
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
profil ugašen

Fadi Fawaz šokirao objavama na Twitteru: 'George Michael se htio ubiti nekoliko puta, a sada je uspio'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba