Ostalo

63-ogodišnja glumica napokon komentirala glasine o vezi s 25-ogodišnjim reperom koji uvijek nosi skijašku...

Legendarna glumica Sharon Stone navodno ljubi 25-ogodišnjeg repera RMR-a.

Tabloid.hr
13.07.2021 16:15

Vijest je to koja je prije nekoliko dana preplavila strane medije.

Navodni par tada je bez problema pozirao zajedno tijekom provoda u jednom holivudskom noćnom klubu, a šuška se kako se viđaju već nekoliko mjeseci. Sharon inače ima 63 godine. Reper je, kao uvijek, na glavi imao skijašku masku te zlatne zube i lance, a rado je zgarlio zvijezdu "Sirovih strasti" za koju mnogi misle kako je malo "odlutala" pod starije dane.

Naime, Sharon je u posljednje vrijeme često znala šokirati izjavama, ali i i memoarima u kojima je otkrila vrlo privatne i jako ružnestvari, poput toga da ju je seksualno zlostavljao djed. Također, nedavno je na sebe navukla bijes javnosti kada je rekla da ne razumije zašo se svi klanjaju pred Meryl Streep koja je tako precijenjena te kako je ona puno bolja d nje, što i nije bilo baš kolegijalno, ali ni uobičajeni stil jedne od nekad najljepših holivudskih glumica.

Navodni par je nedavno viđen i na jednom tulumu kako pleše i pije, a među gostima su bili i Drake i Chris Brown . Također, otvoreno si lajkaju i komentiraju objave na društvenim mrežama. Inače, Sharon ima tri sina od kojih najstariji ima 21 godinu, no legendarna glumica sada je uzela stvari u svoje ruke te reagirala na napise. Tijekom šetnje s najstarijim sinom Roanom , Sharon je na pitanje fotografa o mladom reperu prasnula u smijeh.

"Niste mogli pitati smješnije pitanje", poručio im je njezin sin na snimci koju je objavio TMZ .