Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Kylie je preuzela tron

Doktor Kim Kardashian potvrdio: 'Pozadina joj je stvarno prevelika'

Čak se i doktori slažu, Kim je stvarno pretjerala s veličinom stražnjice. Kirurg za kojeg se smatra da je odgovaran za izgled Kimine pozadine, rekao je da žene moraju razmisliti prije ovakvog postupka

Image
Foto: AP Photo
Tabloid.hr/ 30.4.2017. u 12:13
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Doktor kojeg se smatra odgovornim za prepoznatljivu pozadinu Kim Kardashian, progovorio je što zaista misli o njoj. Naime, doktor Aardon Rollis smatra da joj stražnjica izgleda poput balona koji nakon nekog vremena počne popuštat. Tvrdi kako mnoge žene ne razmišljaju kako će njihove stražnjice izgledat nakon nekog vremena.

Dodaje da je bitno znati, ako ste imali celulit na stražnjici prije postupka, on će se pojaviti i nakon njega. Nikakva plastična operacija ne može spriječiti njegovu pojavu. Doktor kaže da mu sad sve više pacijentica dolazi sa zahtjevom da žele imati guzu kao Kylie Jenner jer je mladađa i čvršća, a Kimina više nije toliko tražena.

Nakon fotografija na kojima se vidi u kakvom je stanju najpoznatija stražnjica, Kim Kardashian nije o tome progovorila u javnosti. No, neosporna je činjenica da je izgubila 100 tisuća followera jer javnost smatra da je godinama promovirala fotošopiranju stražnjicu kao svoju stvarnu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PRAVA LJUBAV?

VIDEO Internetom kruži snimka na kojoj Justin Bieber urla na suprugu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba