Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
velika rasprava na internetu

Glumica i starleta šokirale izjavama da doje petogodišnju kćer i sedmogodišnjeg sina: 'Zašto bih joj to oduzela?'

Teresa Palmer trenutno čeka svoje četvrto dijete, a na Instagramu je šokirala objavom da i dalje doji najstarije dijete koje ima sedam godina.

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 12.8.2021. u 11:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Par ima sedmogodišnjeg sina Bodhija Raina, četverogodišnjeg Foresta Sagea te dvogodišnju kćerkicu Poet Lake, a 35-ogodišnjakinja je pomajku njegovom sinu iz propale veze. Par se upoznao 2012. godine nakon što ga je ona kontaktirala na Twitteru, a već sljedeće godine su bili u braku.

"Danas je 2728. dan kako dojim. Počela sam 17. veljače 2014. kad sam rodila svog prvog sina. Dojila sam ga dok sam bila trudna s drugim sinom, a onda sam ih godinu dana dojila u paru. Drugog sina sam nastavila dojiti kroz treću trudnoću, a onda sam njega i kćerkicu dojila u paru. Tijekom ove trudnoće još uvijek dojim trećeg sina, a uskoro će biti treći put da dojim u paru" na kojima doji svoju djecu.

"Ima dana kad mi je to teško, umorna sam i želim svoje tijelo natrag, a u druge dane osjećam duboku zahvalnost za to iskustvo. Imala sam privilegiju da izaberem dojenje, što nema svatko. Nekima je lakše nego drugima. Znam mnogo žena koje su pokušale dojiti, ali nisu mogle. Žene ne bi trebalo osuđivati prema tome kako hrane svoju djecu. Prije dvije godine su me muškarac i žena napali jer sam svoju šest tjedan staru kćerkicu dojila na klupi u parku. Da se to dogodilo kad sam tek postala mama, to bi me jako potreslo. Nadam se da druge žene, koje su odlučile dojiti i imaju tu priliku, to mogu raditi bez straha od osude. Teško mi je povjerovati da rasprava o tome i dalje traje", poručila je glumica te izazvala veliku raspravu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

To je nedavno napravila i starleta Coco Austin, supruga repera Ice-T-ja koja je otkrila kako još uvijek doji petogodišnju kćer Chanel. "Zašto bih joj to oduzela? Ako ne želi, u redu, onda treba prestati. Ali ja neću sama reći ne. Njoj se i dalje sviđaju moje grudi. Dojenje je trenutak snažnog povezivanja majke i djeteta", izjavila je Coco, a u njezinu obranu je stao i njezin suprug u svom stilu.

Upravo se čita

Image
Sve im progutao oganj

Branitelj, preživio rak, 3 moždana, sad mu izgorjela kuća: 'Jutros mi unuk kaže: Evo ti dida 10 kuna!'

"Velika novost! Hranimo Chanel hranom... S vremena na vrijeme voli sisati. I ja isto", napisao je i objavio fotografiju supruge i kćeri.  Sve ovo dolazi neposredno nakon Međunarodnog tjedna dojenja, koji se obilježava svake godine od 1. do 7. kolovoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Tabloid.hr/ 12.8.2021. u 11:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Imala je samo 29 godina...

Kopija Kim Kardashian preminula tijekom operacije podizanja stražnjice

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba