Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
stigla je pravda

Glumica osuđena na tri godine zbog gnjusnih stvari koje je radila ženama u bizarnom kultu

Allison Mack, poznata po ulozi u seriji "Smallville", osuđena je na tri godine u zatvoru nakon što je priznala krivnju za sudjelovanje u radu bizarnog seksualnog kulta NXIVM.

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 1.7.2021. u 8:10
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prije izricanja presude napisala je sudu pismo u kojem moli da joj ne daju zatvorsku kaznu. 

"Posvetila sam se nauku Keitha Ranierea svime što sam imala. Vjerovala sam svim srcem da ću pod njegovim mentorstvom postati bolja i prosvjećenija verzija same sebe. Posvetila sam mu svoju odanost, svoje resurse i na kraju svoj život. To je bila moja najveća pogreška zbog koje ću žaliti cijeli život", napisala je te nekoliko puta ponovila da joj je jako žao, no sud nije imao milosti.

Dobila je dvije kazne po 36 mjeseci te će obje služiti u isto vrijeme, a nakon toga jj kreću i tri godine uvjetne kazne. Morat će odraditi i 1000 sati društveno korisnog rada te platiti kaznu od 20 tisuća dolara. "Došla sam do zaključka da moram prihvatiti punu odgovornost za svoje postupke, zbog čega priznajem krivnju. Jako mi je žao zbog žrtava. Žao mi je zbog onih koji su povrijeđeni zbog moje privrženosti Keithu Raniereu jer sam bila u zabludi", rekla je tjekom svjedočenja.

Podsjetimo, glumica je uhićena 2018. i optužena za trgovanje seksualnim uslugama, urotu zbog seksualne trgovine i teškog, prisilnog rada. Priznala je krivnju i rekla da je manipulirala ženama da postanu seksualne robinje za Rainera koji je prošlog listopada osuđen na 120 godina zatvora. Osim što su bile prisiljavane na fizički rad i seks, žrtve su navodno bile i žigosane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
Foto: www.profimedia.hr
Image
www.profimedia.hr

(FOTO: www.profimedia.hr)

Šuškalo se i da je Allison u sektu pokušala uvesti brojne druge zvijezde kao što su glumica Emma Watson i pjevačica Kelly Clarkson, a navodno je i redovito sudjelovala u ponižavanjima, jer je po hijerarhiji u bizarnom kultu na to imala pravo.

Upravo se čita

Image
Sve im progutao oganj

Branitelj, preživio rak, 3 moždana, sad mu izgorjela kuća: 'Jutros mi unuk kaže: Evo ti dida 10 kuna!'

Tužitelji su ranije rekli da je glumica bila aktiva u kultu oko šest mjeseci prije nego što je uhićena, a njezin šef je žrtve, koje mu je ona dovodila, zlostavljao, izgladnjivao, tretirao kao robove i tetovirao im svoje inicijale na tijelo. Hranu su ženama uskraćivali da bi lakše ostale u celibatu, a tetovaže su im stavljali ispod kukova kako bi se znalo kome pripadaju. 

Tabloid.hr/ 1.7.2021. u 8:10
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
I ONA SE FOTOŠOPIRA

Najbizarnije stopalo koje smo vidjeli: Georgina masakrirala vruću fotku lošim fotošopom

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba