Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
PRIJETIO OTKAZIMA

Godinama se šuška da je užasni kolega: Potajno snimljen divljački ispad Toma Cruisea na setu

U javnost je procurila snimka na kojoj glumac divlja na setu filma "Nemoguća misija 7", odnosno urla na zaposlenike jer se nisu pridržavali mjera socijalne distance.

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 16.12.2020. u 9:10
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Za Toma Cruisea se već neko vrijeme priča kako je težak kolega.

Sada je u javnost procurila snimka na kojoj 58-godišnji glumac divlja na setu filma "Nemoguća misija 7", odnosno urla na zaposlenike jer se nisu pridržavali mjera socijalne distance od dva metra.

Preciznije, britanski tabloid The Sun tvrdi kako ima snimku Tomovog urlanja kojeg je netko očito snimio potajno. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Razumijete li odgovornost koju imate? Jer ja ću se pozabaviti vašim razlogom. A ako ne možete biti razumni i ne mogu se nositi s vašom logikom, otpušteni ste. Ako vas vidim da to ponovno napraviti, više je*eno nećete raditi. Ako bilo tko iz ekipe to napravi opet, gotovo je - i ti, i ti. Da to više nikad niste napravili", urlao je Tom dok ga je pedesetak članova filmske ekipe zaprepašteno gledalo i slušalo.

Upravo se čita

Image
BRAK NA PRVU

Suze i trzavice već na prvim ceremonijama: 'Da je meni netko pročitao takve zavjete, okrenula bih se iste sekunde i otišla'

"Nemoguća misija" jedna je od najvećih franšiza u Hollywoodu, a posljednji film iz 2018. na svjetskim je blagajnama zaradio više od 791 milijuna američkih dolara. Sedmi nastavak bio je i jedan od prvih filmova ove godine čije je snimljeno zaustavljeno zbog pandemije koronavirusa te činjenice da se nekoliko članova ekipe zarazilo virusom COVID-19.

Početkom prosinca krenulo je ponovno snimanje u Londonu, Veneciji i Norveškoj, a Tom je navodno podivljao na zaposlenike jer se boji kako bi snimanje ponovno moglo biti zaustavljeno, dok on u film ulaže puno energije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Oni u Hollywoodu rade filmove zbog nas. Mi omogućavamo tisuće poslova drugima, je*em vam majku. Nema isprika. Recite svojim ljudima da će izgubiti kuću ako se ova industrija 'ugasi'. Nećemo zeznuti snimanje ovog filma. Je li vam to jasno?!", urlao je nadalje Tom.

Njegov PR tim još uvijek se nije oglasio u vezi incidenta.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
sa slavom dolaze i korekcije

Jedne su od najvećih balkanskih zvijezda današnjice, a biste li ih prepoznali da ste ih vidjeli prije nekoliko godina?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba