Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
PETNAESTA KOJA GA TUŽI

'Grizao me, rezao i tresao strujom': Glumica iz 'Igra prijestolja' iznijela stravične optužbe protiv Mansona

Glumica Esmé Bianco, najpoznatija po ulozi Ros u "Igri prijestolja", u petak je podigla tužbu protiv glazbenika Marilyna Mansona u kojoj tvrdi da ju je silovao.

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 1.5.2021. u 9:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Glumica tvrdi kako ju je glazbenik silovao sredinom 2011. godine. U jednom dijelu tužbe stoji da ju je "uz drogu i pod prijetnjom sile natjerao na seksualna djela". U tužbi stoji i kako u nesvjesnom stanju nije mogla pristati na takav odnos. Također je rekla da ju je tijekom seksa bez njezina pristanka udarao, grizao, šibao i rezao po stražnjici, grudima i genitalijama. 

Mansona tuži i zbog kršenja američkog Zakona o zaštiti žrtava trgovine ljudima. Naime, Bianco tvrdi da joj je na prevaru obećao ostvariti mogućnosti za rad u SAD-u, za koje je znao da se nikada neće ostvariti. "Umećući se u postupak izdavanja vize gospođe Bianco, gospodin Warner uspio je kontrolirati gospođu Bianco prijeteći da će povući potporu ako ne pristane", stoji još u tužbi.

Glumica tvrdi da je sve započelo 2009. godine kada ju je Manson odvezao u Los Angeles na snimanje glazbenog spota koji nikad nije objavljen. Po dolasku je ustanovila da "nije prisutna ekipa za snimanje i da se od nje očekuje boravak u domu gospodina Warnera, a ne u hotelu koji je prethodno bio rezerviran". Manson ju je snimao fotoaparatom, a glumica je čitavo vrijeme bila u donjem rublju. Dobila je alkohol i drogu, ali ne i hranu, a snimanje je trajalo četiri dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tijekom snimanja, Manson ju je tukao bičem za koji je tvrdio da je pripadao nacistima i tresao strujom, prijetio silovanjem, prisiljavao je da gleda "izuzetno nasilni film zbog kojeg je pala u nesvijest" i pokušao je prisiliti na seksualne odnose s drugom ženom pred kamerom. Drža ju je i zatvorenu u sobi. Glumica kaže da se nije protivila u tom trenutku jer se bojala posljedica, profesionalnih i fizičkih.

Upravo se čita

Image
BRAK NA PRVU

Suze i trzavice već na prvim ceremonijama: 'Da je meni netko pročitao takve zavjete, okrenula bih se iste sekunde i otišla'

U svibnju 2009. godine njih dvoje su započeli seksualnu vezu. 2011. godine Bianco se preselila k Mansonu na dva i pol mjeseca, no zlostavljanje je bilo prisutno čitavo vrijeme, a glumica tvrdi i kako ju je verbalno vrijeđao u intervjuima te nije dopuštao da se vidi s prijateljima. Tvrdi i da ju je držao "budnu danima, a zatim je preko noći izbacio iz stana". Bianco je pobjegla u lipnju 2011. dok je Manson spavao, a kad je otkrio da je otišla, "prijetio joj je ukidanjem vize i 'kaznom' kad je sljedeći put vidi", navodi se u tužbi.

U tužbi stoji i da ju je jednom prilikom ganjao sjekirom te porezao nacističkim nožem te rezove kasnije objasbio na društvenim mrežama. Glumica kaže da ima posttraumatski stresni poremećaj, anksioznost, depresiju i napadaje panike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Unatoč brojnim hrabrim ženama koje su govorile protiv Marilyna Mansona, bezbroj preživjelih ostaju ušutkane, a neki od njihovih glasova nikada se neće čuti. Nadam se da ću podizanjem ove tužbe pomoći spriječiti Briana Warnera da više ne uništava živote i osnažiti druge žrtve da potraže vlastitu malu dozu pravde", objavila je glumica na društvenim mrežama. 

On se još uvijek nije oglasio.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
sa slavom dolaze i korekcije

Jedne su od najvećih balkanskih zvijezda današnjice, a biste li ih prepoznali da ste ih vidjeli prije nekoliko godina?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba