Ostalo

Influencerica inscenirala nesreću na motociklu zbog lajkova na Instagramu: Uz svoje ozlijeđeno tijelo...

Tiffany Mitchell niječe da je inscenirala nesreću i ne vidi ništa sporno u objavi fotografija na Instagramu

Tabloid.hr
21.08.2019 09:59

Američka influencerica Tiffany Mitchell našla se na udaru kritičara jer je na Instagramu podijelila nekoliko fotografija prije i poslije svoje navodne nesreće na motociklu.

Ne samo što mnogi misle da je inscenirala svoj pad, već je uz svoje ozlijeđeno tijelou prvi planpostavila bocu vode tako da izgleda kao sponzorska objava.

Mitchell niječe ove tvrdnje te je u međuvremenu sa svog Instagrama uklonila sporne fotografije. Srećom, postoje screenshotovi pa prosudite sami.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Buzzfeedova novinarka Tanya Chen je prva progovorila o ovom slučaju i podijelila screenshotove Mitchellinih fotografija na svom Twitteru.

"Ovo smo ja i moj motocikl otprilike sat vremena prije nesreće. Moja draga prijateljica Lindsey Grace Whiddon je fotografirala, a moj drugi prijatelj Martyn je vozio, dok je Lindseyin prijatelj vozio Jeep. Zezali smo se nekoliko sati prije nego što smo se zaputili natrag u Nashville oko 7:30 na izdvojenom dijelu s dvije trake. Pogrešno sam procijenila krivinu i ušla prebrzo u nju pa sam s motociklom skrenula s ceste. Klizio je kroz travu pa sam pala na pločnik", napisala je influencerica uz savršene fotografije nakon nesreće.

Opisala je svoje ozljede kao ogrebotine na lijevoj strani tijela i pozvala pratitelje da pogledaju što je svojim mobitelom zabilježila njena prijateljica Lindsey.

Tviteraši koji su zaista bili ozlijeđeni u nesreći na motociklu su odgovorili na Chenin tvit, ističući da ništa slično nije vidljivo na strani na kojuje Mitchell navodno pala.

Influencerica se u međuvremenu oglasila o navodima da je sve inscenirala zbog lajkova.

"Ništa u vezi nesreće nije namješteno. Tužna sam jer ju mnogi tako vide, ali jednostavno nije namještena. Nisam znala da me prijateljica fotografira, ali kada mi je kasnije pokazala što je zabilježila bila sam zahvalna jer je uhvatila tako intenzivan trenutak za mene", rekla je Mitchell za Buzzfeed.

Dotaknula se i boce vode koja je savršeno postavljena u kadar fotografije na kojoj leži ozlijeđena. "Ovdje nema sponzorstva. Nikada ne bih okrenula tako važnu osobnu priču u kampanju za neki brend. Vodu su mi dali dok sam odmarala", objasnila je.

Naravno, tviteraši su se dobro zabavili s cijelim slučajem, a ovo su samo neki duhoviti komentari.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Uvijek budi influencer, čak i kada osjetiš slatki zagrljaj zaborava", glasi jedan od tvitova.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Mrzim kad sam u motociklističkoj nesreći, a na moje slomljeno tijelo pada blago narančasto svjetlo savršenog zalaska sunca", napisao je Jacob Shamsian.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Product placement vode je ono zbog čega se ove fotke razlikuju od vaših prosječnih, svakodnevnih, influencerskih naslikavanjamotociklističkih nesreća", tvitao je Tom Knowles.