Ostalo

Iscurile golišave fotografije kćeri legendarnog ruskog tenisača

Kći legendarnog ruskog tenisača Jevgenija Kafeljnikova našla se u središtu pozornosti nakon što su na internet procurile njezine golišave fotografije.

Tabloid.hr
12.03.2018 10:31

Obnažene fotografije 19-godišnje Alesye Kafeljnikov osvanule su na ruskim pornografskim stranicama. Na nekima od njih, kći legendarnog ruskog tenisača pozira ispred zrcala u kupaonici, dok je na drugima u zagrljaju nepoznatog muškarca te pokazuje gole grudi. Nije poznato kako su fotografije stigle na site, ali se pretpostavlja da su ukradene s njezina telefona.

Ovo nije prvi put da se kći tenisača našla u središtu skandala. Naime, Jevgenij Kafeljnikov, lani je na društvenim mrežama objasnio da se njegova kći bori s ovisnošću.

"Ne mogu to više držati u sebi, pomozite mi. Zakazao sam kao otac! Ovo je nešto najgore što se može dogoditi jednom roditelju. Ovo je pakao, ostatak života više nema smisla. Droge", napisao je tada Jevgenij.

Njegova tada 18-godišnja kći se tada navodno predozirala nakon prekida s dečkom. Ipak, oporavila se, no nagađa se na kako boluje od anoreksije. Alesya na društvenim mrežama rado dijeli provokativne fotografije, no ne baš toliko kao ovesporne fotografije, koje možete pogledati OVDJE.