Ostalo

Izgledaju očajno: Je li ova fotografija konačni dokaz da je 61-godišnja Madonna stavila implantate u...

Madonna se s dvije provokativne fotografije požalila obožavateljima na strašne bolove.

Tabloid.hr
13.05.2020 11:05

Nije tajna da pop-kraljica Madonna obožava šokirati svoje obožavatelje, ali i one koji to nisu.

Ipak, Madonna danas ima 61 godinu pa mnogi smatraju kako su neke stvari koje radi prilično neprimjerene zbog njezinih godina.

Drugim riječima, mnogi smatraju kako je vrijeme da takve stvari ostavi svojim mlađim kolegicama, no ona se ne da i k tome još obožava društvo mlađih muškaraca koje samo odbaci kad joj dosade.

Kraljica ili ne, Madonna sada ponovno šokira, a to je učinila fotografijom na kojoj se jasno može vidjeti njezina stražnjica samo u donjem rublju.

Iako ovo nije prvi put da svjedočimo njezinoj golotinji, ovo je prvi put da je pjevačica ovako pokazala pozadinu nakon šuškanja kako je u nju ugradila implantate.

Fotografijom je pjevačica s obožavateljima podijelilainformaciju kako mora na terapiju zbog nepodnošljivih bolova nakon što je bila na operaciji koljena, no malo koga je bilo briga za njezina - koljena!

MADONNA

(FOTO: Instagram)

Podsjetimo, prve glasine počele su prošle godine kada je na koncertima postalo jasno kako je njezina stražnjica promijenila oblik. Spomenutom fotografijom Madonna je dodatno potpalila glasine, jer njezina stražnjica jest veća, ali i neobičnog oblika.

"Ovo su najgori implatanti koje sam ikad vidio", poručio joj je jedan obožavatelj, a ako je istina da ih je ugrađivala, i mi se moramo složiti s njim.