Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Allen v Farrow

Javnost će uskoro moći vidjeti snimke koje bi mogle biti dokaz da je ovo bila holivudska obitelj iz pakla

Je li Woody Allen doista zlostavljao posvojenu kćer?

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 17.2.2021. u 21:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

21. veljače bit će premijerno prikazan film "Allen v Farrow" koji govori o suđenju redatelju Woodyju Allenu koji je suočen s optužbama da je zlostavljao svoju usvojenu kćer. 

Film se snimao posljednje tri godine u tajnosti, a u njemu će biti prikazane snimke koje dosad nisu ugledale svjetlo dana. Njih je snimila njegova bivša partnerica, glumica Mia Farrow, a na njima njegova tada sedmogodišnja kći Dylan Farrow optužuje za zlostavljanje.

Dylan je usvojena 1985. godine kao beba, a Soon-Yi Previn tada je imala osam godina. Naime, Soon-Yi je Mia usvojila sa svojim bivšim suprugom Andreom Previnom, a ona je 1997. godine postala supruga danas 85-godišnjem redatelju, što je svojedobno sablaznilo javnost.

Mia je 1992. godine otkrila da je Allen imao aferu sa Soon-Yi koja je tada imala 21 godinu. Iako u početku nisu bili bliski, odjednom su postali, a onda je Mia pronašla njezine razgolićene fotografije koje je snimio njezin tadašnji partner. Redatelj je Miji tada priznao da je zaljubljen u njezinu posvojenu kći, a glumica ga je optužila za zlostavljanje malene Dylan. Mnogi i danas vjeruju da je Woody nedužan i da je sve dio Mijine osvete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
Foto: www.profimedia.hr
Image
www.profimedia.hr

(FOTO: www.profimedia.hr)

Dylan nadalje u filmu ističe kako je uvijek bila "tatina djevojčica". Ipak, iz današnje perspektive gleda potpuno drugačije na tu "povezanost". "Uvijek sam bila u njegovim kandžama. Uvijek me lovio, iako mi je kao maloj uvijek poklanjao posebnu pažnju."

Upravo se čita

Dylan se s vremenom počela skrivati od redatelja te zaključavati u sobu kad bi on dolazio doma, a priznala je kako je više puta s njim legla u krevet. Takve scene viđala je i Mia. "Ušla bih u sobu i ona bi bila u njegovu krevetu u donjem rublju. Ponekad bi kleknuo pred nju ili sjeo pored nje i stavio joj lice u krilo. To sam nekoliko puta vidjela", istaknula je glumica, a slične tvrdnje ima i Dylanina sestra Tisa Farrow.

"Nanosio bi joj kremu za sunčanje, a njegova je ruka pritom išla sve do donjeg dijela njezinih leđa gdje se zadržala", otkrila je. Tu je i priča s tavana koju je Dylan kao mala ispričala Miji, a ona je to sve snimila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Ušli smo u potkrovlje. Tada mi je počeo govoriti čudne stvari. Stao je iza mene i počeo me dodirivati po intimnim mjestima. Ne miči se. Moram to učiniti. Ako ostaneš mirna, možemo otići u Pariz, rekao je." Dylan je još 2014. poslala pismo The New York Timesu u kojem je potanko opisala što joj se dogodilo kad je bila djevojčica, objavila je i kolumnu u L.A. Timesu, a prvi televizijski intervju dala je Gayle King, najboljoj prijateljici Oprah Winfrey.

Woody je oslobođen sumnji, a spomenuto je kako se čini da je djevojčica instrumentalizirana od majke koja ju je usvojila. Hoće li se ikad saznati prava istina, to nitko ne zna...

Tabloid.hr/ 17.2.2021. u 21:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba