Ostalo

Kim Kardashian otkrila 20 šokantnih činjenica o sebi koje ni najzagriženiji fanovi ne znaju

Mislite da znate sve o Kim Kardashian? E pa prevarili ste se

Tabloid.hr
04.02.2017 16:31

Reality zvijezda je na svojoj web stranici otkrila 20 stvari za koje kaže da obožavatelji ne znaju o njoj, a neke su prilično čudne. Na primjer, Kim kaže da spava otvorenih očiju te da se prije obožavala igrati s pčelama.

A otkrila je i neke zanimljive angedote - kako je skoro izbačena iz teniskog kampa jer se ljubila s dečkom, koliko piercinga ima (šest) tekada je spoznala da je Kanye West onaj pravi.

"Volim kada je u sobi toplo i ne volim kad je upaljena klima. Znala sam da smo Kanye i ja suđeni jedno drugome kada sam prespavala kod njega, a on je ostavio grijanje uključeno preko noći", napisala je Kim.

Što se tiče piercinga, otkrila je gdje se koji nalazi.

"Na pupku, jedan na desnom uhu, tri na lijevoj ušnoj školjci i jedan visoko na lijevom uhu", dodala je.

Ispričala je i kako su ona i starija sestra Kourtney zajedno išle na španjolski u srednjoj školi te kako je Kourtney morala ponavljati tečaj.

Kim kaže da nosi aparatić za zube koji se ne vidi te da ne podnosi papriku, senf, korijander, plave sireve i red velvet kolače.

Kada god putuje, uvijek sa sobom nosi dekicu i jastuk. Ne može živjeti bez rašpice za nokte i rezača zanoktica. "Uvijek ih imam sa sobom. Opsjednuta sam noktima i ako puknu ili nisu savršeni, osjećam se prljavo", kaže.

Kim dodaje da zna cijelu abecedu na znakovnom jeziku te da je na taj način u školi varala na testovima.

Otkrila je i neke nesavršenosti na licu.

"Imala sam tamni madež na čelu kojeg sam tri puta išla ukloniti. Sada mi je na tom mjestu koža drugačije boje, a svi misle da mi je to prišt", napisala je Kim.

Kim Kardashian

(kimkardashianwest.com)