Play ponuda
Play ponuda
predsjednikova opsjednutost

Kristen Stewart prisjetila se kada je Trump bio opsjednut njome: 'Još uvijek ne mogu vjerovati da se to dogodilo'

'Bio je doslovno lud za mnom i pomalo ljut na mene, što je potpuno ludilo. Još uvijek ne razumijem to i teško mi je povjerovati da se to uopće dogodilo'

Image
Foto: Instagram
Vijesti.hr/ 21.1.2017. u 13:36
Play ponuda

Novi američki predsjednik Donald Trump oduvijek je volio putem Twittera pisati svoja mišljenja o određenim celebrityjima, a u duhu njegove inauguracije, zvijezda "Sumrak sage" Kristen Stewart prisjetila se kad je bila goruća tema njegovih tweetova.

“On je zaista bio opsjednut mnome”, izjavila je 26-godišnja glumica za Mirror.

“Bio je doslovno lud za mnom i pomalo ljut na mene, što je potpuno ludilo. Još uvijek ne razumijem to i teško mi je povjerovati da se to uopće dogodilo.”

Bilo je to 2012. godine kada je popularnost "Sumrak sage" bila u potpunom jeku. Tada su glavne zvijezde serijala, Robert Pattinson i Kristen Stewart svoju ljubav prenijeli i u stvarni život sve dok se nije saznalo kako Kristen vara Roberta.

“Robert Pattinson se ne bi trebao pomiriti s Kristen Stewart. Ona ga je prevarila kao psa i učinit će to ponovo – samo gledajte. On može naći mnogo bolju od nje!”, napisao je Trump u tweetu 17. listopada 2012. godine.

“U to vrijeme je on bio samo reality zvijezda. Nisam bila baš najsigurnija ni o kome se radi. Za mene to tada nije bila velika stvar. Ali nedavno me je neko podsjetio na to i jednostavno nisam mogla vjerovati kada su mi se sve kockice složile”, ispričala je glumica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
nezgoda ili?

Ups! Španjolskoj voditeljici u emisiji koja je išla uživo ispale grudi iz minijaturne haljine

Play ponuda

Više s weba