Ostalo

Lana Jurčević dečku čestitala drugu godišnjicu veze fotografijom na kojoj zajedno obavljaju malu nuždu

Kada ju je obožavateljica upitala što to rade na fotografiji, Lana joj je odgovorila: "Isto što i više od sedam milijardi na svijetu, nekoliko puta dnevno. Samo dobar dio ima wc, mi nismo imali"

Tabloid.hr
23.08.2019 15:52

Lana Jurčević i njen dečko Filip Kratofil slave drugu godišnjicu veze pa je pjevačica odlučila to podijeliti i s pratiteljima na Instagramu.

Na fotografiji tako vidimo sretni par dok zajedno urinira u dvorištu. Lanačuči s osmijehom od uha do uha, dok je Filip fotografu okrenut leđima.

"Hvala mom suborcu, prijatelju, motivatoru, zaštitniku, ljubavi, najzabavnijoj i najtoplijoj osobi koju znam, na dvijegodine sreće i što mi nijedan dan lice nije tužno... Išto me nerviraš točno onoliko koliko treba za održavanje harmonije. Od svih slika, ova najpreciznije prikazuje da sve u životu radimo - zajednoi da se u svim situacijama snalazimo - kako znamo. Volim te", napisala je Lana uz fotografiju koja je dva sata nakon objave skupila čak 15 000 lajkova.

Jednoj obožavateljici očito nije bilo jasno obavlja lipar zaista malu nuždu pa ju je upitala što to rade, a Lana joj je kratko odgovorila: "Isto što i više od sedammilijardi na svijetu, nekoliko puta dnevno. Samo dobar dio ima wc, mi nismo imali".