Ostalo

Mislila je da se ne viđaju zbog karantene: Novinar čiji je preljub otkriven tijekom javljanja uživo...

Svijet šoubiznisa posljednjih dana zabavalja ljubavni trokut iz Španjolske koji uključuje čak tri tamošnja TV lica.

Tabloid.hr
29.04.2020 16:15

Današnji dan u svijetu poznatih i slavnih obilježilo je otkrivanje preljuba tijekom live javljanja.

Glavni akteri? Poznati španjolski model i novinar Alfonso Merlos i njegova ljubavnica, kolegica Alexia Rivas .

Podsjetimo, Merlos se javio uživo iz svog doma, kada je iza njega u jednom trenutku prošetala gola žena. Ubrzo se ispostavilo kako to nije njegova djevojka, već kolegica koja mu je očito puno više od toga.

Merlosova djevojka je reality zvijezda Marta Lopez , a ovdje se radilo o voditeljici emisije Socialite, Alexiji Rivas . Prevarena Lopez odmah je snimku nazvala sramotnom i šokantnom, no sada se otkrivaju još neki sočni detalji vezani uz Alfonsov očito burni ljubavni život.

Naime, nakon skandala oglasila se i 27-godišnja Alexia te priznala kako je s 41-godišnjim novinarom u vezi već nekoliko tjedana, no kako su oboje bili slobodni kada je njihova veza započela.

No to baš i nije točno, jer 46-godišnja Lopez tvrdi kako novinar s njom nije prekinuo te je mislila kako su još u vezi, iali samo odvojeni zbog karantene.

Drugim riječima, bivša natjecateljica Big Brothera čitavo je vrijeme mislila kako se sa svojim partnerom ne viđa zbog trenutnog stanja u Španjolskoj i svijetu, a ne zbog činjenice da on ima drugu.

Inače, Merlos je s Lopez bio u romantičnom odnosu od kraja 2019. godine, no to više nije.