Ostalo

Naizgled savršen glumac potomak je čak pet generacija izopaćenih muškaraca čija smo zlodjela jedva pobrojali

Izgleda da nije ni čudno što su ovakve optužbe snašle poznatog glumca. Povijest njegove obitelji govori sama za sebe...

Tabloid.hr
09.04.2021 17:15

Kada vam netko spomene glumca Armieja Hammera , sigurni smo da prvo pomislite na njegov savršen izgled, bajkovite plave oči i karizmu. Ali, iza svega toga stoji ne baš bajna i pomalo sablazna životna priča.

Armie Hammer

(FOTO: www.profimedia.hr)

Osim što je nasljednik multimilijunskog industrijskog carstva, iza sebe ima nekoliko uspješnih filmova, kao "Rebecca", "The Social Network" i "The Lone Ranger", ali sve je to palo u vodu kada su ga sustigle optužbe za seksualno zlostavljanje u siječnju ove godine.

Naime, nekoliko se djevojaka javilo s istim navodima koji su uključivali i uznemirujuće sado-mado fetiše pa čak i kanibalizam. Ujavnost su isplivali razgovori s nekim od žena u kojima je glumac priznao svoje sklonosti. "Ja sam sto posto kanibal. Želim te pojesti. Jeb* te, to je užasno priznati, nikad to do sada nisam otkrio. Jednom sam izrezao srce iz žive životinje i pojeo ga dok je još bilo toplo", glasi jedna od zastrašujućih poruka kojuje Hammer navodno poslao.

Ali, optužbe koje su ga dokrajčile su one koje je Bugarka(koja se javnosti predstavila kao Effie) iznijela prošlog mjeseca. Tvrdi da ju je glumac četiri sata fizički i seksualno zlostavljao u travnju 2017. te da su četiri godine bili u vezi dok je on još uvijek službeno bio u braku s glumicom Elizabeth Chambers .

Policijska istraga je u tijeku, a glumac demantira sve navode i tvrdi da su sve njegove seksualne veze bile u potpunosti sporazumne.

No, izgleda da i u ovom stravičnom primjeru krv nije voda. Naime, čak pet generacija obitelji Hammer bilo je upleteno u skandale povezane s drogom, korupcijom, nasiljem i seksualnom izopačenošću. Njegov je djed navodno održavao orgije gdje se u ogromnim količinama konzumirala droga, a njegov je otac imao seksualni tron visok preko dva metra.

A skandali idu još i dalje. Glumčev šukundjed je završio u zatvoru zbog ubojstva iz nehaja nakon što je izvršio ilegalni abortus supruzi jednog boljševičkog diplomata zbog čega je ona tri dana nakon preminula.

Njegov se sin Armand ženio tri puta, a novac je svoje treće supruge iskoristio za kupnju kompanije "Occidental Petroleum". Zanimljiva je priča kada je jednu od svojih ljubavnica, Martu Kauffman, stavio na čelo svog umjetničkog udruženja, a kada je njegova supruga posumnjala, Martu je natjerao da nosi perike, naočale i da se povrgne plastičnim operacijama. Navodno joj je neprestano prisluškivao telefon i pratio automobil, ali i tjerao na ponižavajuće seksualne činove.

Armand Hammer

(FOTO: www.profimedia.hr)

Njego sin Julian borio se ovisnostima o drogama, a s 26 je godina završio u zatvoru zbog ubojstva prijatelja. Razlog - kockarski dug. Kasnije je oslobođen jer su skupi odvjetnici "dokazali" da se napad dogodio u nužnoj samoobrani. Imao je dvoje djece, a kćerka je svoje odrastanje u memoarima opisala kao noćnu moru.

Navodno je pronašla i njegove fotografije gdje je pozirao gol u toku orgija, a tvrdi da su joj takvi prizori potaknuli sjećanja na zlostavljanje u djetinjstvu."Duboko u sebi, oduvijek sam znala da mi je otac nešto napravio, ali on je bio moj otac i nisam htjela vjerovati u to", napisala je u knjizi.

Izgleda da nije ni čudno što su ovakve optužbe snašle poznatog glumca. Povijest njegove obitelji govori sama za sebe...