Ostalo

Najbizarnije stopalo koje smo vidjeli: Georgina masakrirala vruću fotku lošim fotošopom

26-godišnja Argentinka poznata je u cijelom svijetu zahvaljujući ljubavi s jednim od najboljih i najpoznatijih nogometaša na svijetu, Cristianom Ronaldom.

Tabloid.hr
15.09.2020 10:30

Georginu Rodriguez nema potrebe posebno predstavljati.

26-godišnja Argentinka poznata je u cijelom svijetu zahvaljujući ljubavi s jednim od najboljih i najpoznatijih nogometaša na svijetu, Cristianom Ronaldom .

Georgina je i majka jedinog njegovog biološkog djeteta, kćeri Alane , a zanosna crnka i sama je postala zvijezda zahvaljujući toj vezi. Tako je postala vrlo traženi model i zaštitno lice raznih svjetski poznatih brandova, a na Instagramu ju prati više od 21 milijun obožavatelja.

Georgina često tamo objavljuje zavodljive fotografije, a na posljednjoj fotografiji pozirala je u crno-žutom bikiniju, no svu pažnju ukralo je njezino gigantsko i očito fotošopirano stopalo.

"Radni dan", poručila je Georgina sa snimanja, no obožavatelji su joj jasno poručili kako se "previše fotošopira".

Zapravo, Georgina si je stajanjem na prstima htjela dodati još koji centimetar, a onda još koji fotošopom,a radi se o triku kojim se koriste brojne blogerice, infleuncerice, ali i ostale slavne dame.

Georgina Rodriguez

(FOTO: www.profimedia.hr)

Podsjetimo, Georgina je nedavno ukrala show na 77. Filmskom festivalu u Veneciji , iako mnogima nije bilo jasno zašto je među uzvanicima.

Preciznije, glamurozne haljine koje je nosila bile su pravi spektakl i stajale su joj savršeno, a pogađate, njezina stopala na crvenom tepihu bila su normalne veličine.