Ostalo

Najlajkanije celebrity guze Instagrama: ovo je naša top lista guza koje osvajaju svijet

Trend zamamnih pozadina na fotografijama preplavio je društvene mreže. Po uzoru na poznate dame svoje stražnjice danas fotografiraju svi

Maja Oštro
05.01.2017 18:20

One su lijepe, seksi, uspješne i ponosne vlasnice onoga za čim muškarci diljem svijeta uzdišu, a žene, teško bi i priznale, pomalo zavide. Spremno su slavne dame prihvatile novi trend. Selfiji su stvar instagramske prošlosti - sada se sve, kao posve slučajno vrti oko guze!

Popularizilarala ju je davnih dana veteranka Jennifer Lopez . Toliko je svijet pričao o njezinoj guzi da ju je čak i osigurala na 27 milijuna dolara. A njena je pozadina utabala put nekim novim klinkama koje danas pune društvene mreže svojim atributima.

Najpopularniju guzu društvenih mreža nije bilo lako odabrati. Ipak, evo naše liste:

3. Kelly Brook

Više od tri milijuna obožavatelja prati kako na profilu Kelly Brook svakodnevno iskaču brojne fotke u kojima ponosno pokazuje svoje obline. Britanski model i glumica, koja se i proslavila isključivo zahvaljujući svom raskošnom tijelu, često pokazuje svoj pozadinski ponos. S bikinijem ili bez njega, njezina stražnjica nailazi na odobravanje apsolutno svih muškaraca.

2. Emily Ratajkowski

Iako se bavi manekenstvom od 15. godine, tek kad je skakutala u spotu za mega hit Blurred Lines svijet je poludio je Emily Ratajkowski . Rekli bismo, američka slatkica bujnih atributa. Ali Emily je na društevnim mrežama prava mala vragolica. 15 milijuna ljudi svakodnevno uživa u njenim fotkama.

1. Kim Kardashian

Voljeli je i veličali ili mrzili i ogovarali - Kim Kardashian West najpopularnija je zvijezda društvenih mreža. Bez premca. Samo na Instagramu je slijedi 90 milijuna ljudi, a o dodatnih 50 milijuna na Twitteru da ne govorimo. I svaka rasprava o tome zašto je baš ona na prvom mjestu sa svojim povećim dupetom sada staje. Prva je žena svijeta čija je pozadina srušila internet.