Ostalo

Neobična ljepotica obrijane glave u veljači je šokirala tetovažom na čelu, no ponosno ju nosi unatoč...

Amber Rose u veljači 2020. godine šokirala je tetovažom na čelu.

Tabloid.hr
28.04.2020 10:20

36-godišnja starleta Amber Rose najpoznatija je kao bivša djevojka repera Kanyea Westa .

Radi se o bivšoj striptizeti koju je proslavila veza sa sadašnjim suprugom Kim Kardashian s kojim se rastala na vrlo ružan način.

amber rose i kanye west

(FOTO: www.profimedia.hr)

Podsjetimo, par je bio zajedno 2 godine, a nakon prekida Kanye je izjavio kako se morao puno puta otuširati nakon nje kako bi mogao biti s Kim, što je zgrozilo javnost, iako je reper poznat po izjavama koje prelaze granicu svačijeg ukusa.

Starleta je tvrdila i kako ju je godinama nakon prekida 2010. godine vrijeđao u pjesmama te psihički maltretirao, no s vremenom su zaboravili jedno na drugo.

amber rose i kim kardashian

(FOTO: Instagram)

Amber je početkom 2011. godine počela hodati s reperom Wizom Khalifom za kojeg se udala 2013., iste godine kada je rodila sina Sebastiana . 2014. godine par je već podnio zahtjev za razvod, a navodno su problem bile njegove brojne prevare.

U travnju 2019. godine Amber je potvrdila kako očekuje sina s glazbenim producentom Alexanderom A.E Edwardsom s kojim je i danas u sretnoj vezi.

Neobična ljepotica obrijane glave u veljači 2020. godine šokirala je javnost kada si je istetovirala čelo, a mnogi su komentirali kako se time unakazila te si zapečatila karijeru modela.

Amber je na čelo tetovirala imena svoje djece, Bash i Slash , a na istom mjestu tetovirao se i njezin partner koji je napisao datum rođenja njihova sina Slasha.

amber rose

(FOTO: www.profimedia.hr)

Amber se također poslužila Instagramom kako bi otkrila da ju nije previše briga za kritičare njezine nove tetovaže te kako je jako ponosna na nju.

Starleta je nakon druge trudnoće natukla i dosta kilograma te se zbog toga u potpunosti fizički promijenila, zbog čega nam je bio potreban koji trenutak da shvatimo o kome se radi na fotografijama. Ipak, sporna tetovaža je brzo razjasnila stvari.