Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Karika za kojom je žudio

Neostvarena želja Georgea Michaela: 'Njegov san bio je postati otac i to je planirao u 2017. godini'

'Htio je posvojiti ili dobiti djecu uz pomoć surogatstva. To je bio njegov veliki cilj u kojemu su ga podržavali Elton i njegov partner David. To što nije imao svoju obitelj činilo ga je nepotpunim'

Image
Vijesti.hr/ 30.12.2016. u 9:43
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tuga se još više povećala ovih dana kada je izašla skrivena informacija o nedavno preminulom Georgeu Michaelu. Naime, pjevač je planirao 2017. godine postati otac.

Georgea je inspirirao prijatelj Sir Elton John te je za sljedeću godinu planirao velike stvari, između ostalog proširenje obitelji.

Sir Elton je pomoću surogat majki postao ponosan otac dvojice sinova, Elijaha i Zacharyja, a upravo je njegovo očinstvo nagnalo Georgea da počne razmišljati o novom stadiju života. 

"Georgeov san bio je postati otac", izjavio je izvor blizak pjevaču za Daily Star.

"Htio je posvojiti ili dobiti djecu uz pomoć surogatstva. To je bio njegov veliki cilj u kojemu su ga podržavali Elton i njegov partner David. To što nije imao svoju obitelj činilo ga je nepotpunim. Bila je to karika koja je nedostajala i za kojom je žudio. George je oduvijek htio biti otac i htio je da je njegova majka živa da to vidi. Započinjanje obitelji bilo je na njegovoj listi za 2017. godinu", ispričao je izvor.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
KRAJ ARMIEJA HAMMERA

Procurile fotografije slavnog glumca s jednom od žrtava dok još nije znala što je čeka: 'Silovao me 4 sata, udarao glavom u zid'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba